Abonnementsartikel

Arlas finansdirektør, Natalie Knight, har valgt at træde af på grund af nyt job.

Finansdirektøren hos Arla Foods, Natalie Knight, har opsagt sin stilling. Hun har nemlig takket ja til jobbet som Executive Vice President, Finance, for den hollandske-belgiske detailkoncern Ahold Delhaize. Hun forlader derfor Arla i slutningen af februar 2020, skriver Arla i en pressemeddelelse.

Natalie tiltrådte Arla Foods i januar 2016. Under Natalies mandatperiode som finansdirektør har Arla styrket sin balance og leveret stærk pengestrøm og netto driftskapital, hvilket har gjort det muligt for Arla Foods at finansiere betydelige investeringer i udvikling af globale markedspositioner for sine mærker og Arla Foods Ingredients forretning samt udvide indtægterne i vækstkategorier. Natalie har sammen med sine EMT-kolleger spillet en nøglerolle i udviklingen og gennemførelsen af selskabets Calcium-program, der skaber betydelige besparelser for at finansiere konkurrenceevnen for selskabets mælkepris og geninvestere i dens vækst, skriver Arla.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg vil gerne anerkende og takke Natalie for det bidrag, hun har ydet til de fremskridt, som Arla har gjort de sidste fire år, og for den støtte, hun har givet mig og resten af mit Executive Management Team. Selvom det altid er trist at se talentfulde mennesker rykke videre, lykønsker jeg hende med hendes nye rolle og ønsker hende det bedste i hendes fremtidige karriere, fortæller Arla Foods direktør, Peder Tuborgh.

Natalie Knight udtaler i pressemeddelelsen:

- Det har været et privilegium at være finansdirektør for et så progressivt og stærkt kooperativ som Arla Foods, og jeg er stolt af de resultater, vi har gjort de sidste fire år, især i vores evne til at fortsætte med at køre stærk global mærkevækst, samtidig med at vi implementerer vores Calcium-transformationsprogram. Jeg ønsker Arla Foods og dets ejere held og lykke for fremtiden.