Han ligner en mand med en mission, når han taler, Tom Axelgaard. Helt fremme i sædet, når en pointe skal forklares, tydelig gestikuleren for at understrege synspunkterne. Og dem har grundlæggeren af svineproducenten Goodvalley mange af.

Når det kommer til fødevareproduktion - selvsagt med svineindustrien som omdrejningspunkt - handler det først og fremmest om effektivitet og ressourceudnyttelse. For Tom Axelgaard hænger de to begreber nemlig uløseligt sammen med klimamæssig bæredygtighed i produktionen.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.