"MultiOne EZ : Emission Zero, Full Electric mini loader" var overskriften, da MultiOne løftede sløret for deres nye minilæsser med 16,5 kW batterikapacitet i motorrummet. Lanceringen foregik på EIMA i Italien. Det skriver HCP.

Produktfolkene fra den danske importør HCP har været inviteret til en snigpremiere på MultiOnes fabrik, og de er begejstrede for den nye MultiOne EZ. ?Den er stærk, nem at køre og der er virkelig tænkt over, hvordan man får længst mulig arbejdstid puttet ned i batterierne?, fortæller Tommy Kærgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fremhæver, at den nye MultiOne EZ er udstyret med 2 elmotorer ? en på 6 kW til fremdrift og en anden med 2,5 kW til selve teleskoparmen og de hydrauliske udtag. Et andet vigtigt element er en helt ny pumpeteknologi til transmissionen. Den udnytter op til 97 % af elmotorens effekt. Samlet set resulterer det i 4½-5 timers uafbrudt arbejdstid på et fuldt opladet batteri.

Tommy Kærgaard tror på, at kunderne vil tage den nye teknologi til sig.

- Den elektriske drift resulterer i mindre støj, ingen ildelugtende og miljøskadelig udstødning og lavere serviceomkostninger ? og det vil helt sikkert tiltrække kommuner, boligforeninger og firmaer, der er meget bevidste om deres grønne profil, siger han.

HCP præsenterer MultiOne EZ på Agromek