Lastbil efter lastbil rullede onsdag ind på landsskue-pladsen i Herning med de store landbrugsmaskiner, som udstillerne viser fra torsdag til lørdag.

For nogle udstillere er det et kompliceret og tidskrævende puslespil at få manøvreret de store maskiner på plads imellem de mange andre maskiner, som allerede er på pladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mange af dyrene er også allerede på plads i staldene, hvor deres oppassere har travlt med at finpudse pelsen, efter at det groveste skidt er vasket af med højtryksrenserne uden for staldene.

Og på den tilstødende campingplads har mange familier allerede indledt ferien for at være tæt på deres kære dyr i døgndrift frem til og med lørdag eftermiddag.

De fleste, man møder på dyrskuepladsen dagen før åbningen, ser ud til at have nogenlunde ro på, men indimellem er der en maskinudstiller eller to, som måske nok er ved at føle sig lidt pressede for at blive helt færdige og få tingene til at stå helt perfekt.

Og kigger man ind i dyrskuesekretariatet hersker der en vis kontrolleret travlhed med kimende telefoner og en strøm af medhjælpere og udstillere, der lige skal have de sidste detaljer afklaret.