Lyt til artiklen:

Nedtællingen er begyndt til Landsskuet

00:00
Hastighed: ???x
02:39

Landets flotteste dyr vil igen indtage staldene, når Landsskuet 2023 finder sted fra den 29. juni - 1. juli.

Med 2331 tilmeldte dyr byder Landsskuet 2023 på 185 flere dyr end sidste år, og 250 erhvervsudstillere på Landsskuet 2023 bekræfter ifølge arrangørerne, at der er stor interesse og opbakning fra landbrugserhvervet om at stille op og vise sig frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det gør de med stolthed og et ønske om dialog med de besøgende familier, og for at udbrede fortællingen om, at dansk landbrug imødekommer den store efterspørgsel på fødevarer samtidigt med, at vi leverer høj kvalitet og producerer med omtanke for klima og miljø, siger skuets tovholder, Mads Fjordside.

Han påpeger, at alsidigheden blandt udstillerne gør Landsskuet unikt.

Bredde og dybde

- Vi ønsker at vise de besøgende alt det, dansk landbrug har at tilbyde. Samtidig giver arrangementet mulighed for faglige inputs og fordybelse for de professionelle landmænd, siger Mads Fjordside.

Han mener, at Landsskuet spiller en væsentlig rolle i forhold til at skabe en ramme, hvor landmænd kan mødes med kollegaer og bygge bro mellem landbruget og det omkringliggende samfund.

- Vi sætter utrolig stor pris på den store opbakning til Landsskuet både fra udstillerne og fra de mange besøgende, tilføjer han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stemningsfuldt

Årets udgave af Landsskuet fortsætter dermed de stolte traditioner i de stemningsfyldte omgivelser på Landsskuepladsen i Herning.

- Her kan publikum se dyr og maskiner samt opleve fødevareudstillingen "Fødevarer i naturen", der er placeret i samarbejde med have- og naturudstillingen, som udgør hjertet af vores fødevareoplevelser. På det fælles torv kan besøgende nyde lækker mad og drikkevarer, mens de bliver underholdt af musik og får mulighed for at smage et udsøgt udvalg af danske fødevarer. I løbet af alle tre dage vil der være masser af musikalsk underholdning og spændende aktiviteter, fortæller Mads Fjordside.

Landsskuet har en stolt tradition, og i 2022 satte skuet besøgsrekord om lørdagen med 20.689 gæster alene på denne ene dag.

- Det var endda oven i Tour de France og Landsstævnet i Svendborg, konstaterer han.

Det viser, at Landsskuet kan konkurrere med selv meget store begivenheder med stor mediebevågenhed.