Kvernelands produktion i Østeuropa skal hjem til Danmark. Det mener

Kvernelands nye fabriksdirektør, Poul Henrik Jørgensen, der har siddet ved roret siden årsskiftet som lean-ekspert med det formål at få optimeret produktionen, så produktionen kan udvides, uden at der skal bygges til. Det skriver Fyens Stifstidende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi får i øjeblikket produceret dele hos en østeuropæisk underleverandør, og den produktion skulle vi gerne ende med at tage hjem. Det vil sige, at vi skal skaffe pladsen og kapaciteten, og kunne gøre det lige så billigt. Vi har bygningerne og maskinerne, det, vi skal nu, er at få mere ud af begge dele, forklarer Poul Henrik Jørgensen til Fyens Stifstidende.

Nye vaner

Kvernelands produktion kræver meget plads, som det er nu. Det skal laves om. De første resultater kan allerede ses ved en fordoblet kapacitet på en svejserobot, og skal de dårlige vaner ud og effektiviteten ind.

- Der har været to mand på den opgave, og de skal nu optræne to kolleger, som skal optræne to kolleger og så videre. For det vigtigste er ikke maskinerne, det er menneskene, som skal have fjernet de gamle vaner og indarbejdet nogle nye, siger Poul Henrik Jørgensen til Fyens Stifstidende.