Abonnementsartikel

Danish Crown har haft ekstra travlt med at skære flere mørbardbøffer end forventet til MCH.

Eterspørgslen på dansk mørbard har været større end forventet og har været så stor, at restauranten i Jyske Bank Boxen i Herning har været nødt til at få endnu flere bøffer ud end forventet, for at kunne servere mad for gæsterne til Ishockey-VM i Herning.

- Vi har et rigtigt godt samarbejde med MCH, som vi leverer til gennem BC Catering Herning, og derfor var vi selvfølgelig også klar til at levere, hvad der skulle bruges til bespisningen af de mange gæster. Vi har leveret 7.000 håndskårne mørbradbøffer (i det hele red.), og de har været så populære, at vi var nødt til at levere 500 kilo eller cirka 2.500 bøffer ekstra, skriver Martin Rosenstand Bak Thomsen, der er sales manager i Danish Crown Beef i en pressemeddelelse.

Håndskåret

Kødet er skåret i hånden hos Danish Crown Beef i Sdr. Felding, og det glæder Claus Hein, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef, at man har kunne levere et godt håndværk til MCH.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- 7000 bøffer er rigtig mange, når det hele skal skæres i hånden, men det vidner om, at vi i Danish Crown Beef kan noget specielt. Vi kan levere store mængder i en ensartet høj kvalitet på grund af vores størrelse, men det udelukker på ingen måde det gode håndværk, som vi også skal være garant for, siger han.