Abonnementsartikel

Nyt armlæn og terminal får Valtra op i en ny liga, hvor den bestemt er en farlig konkurrent til øvrige mærker - men klarer den sig bedst med powershift eller trinløs transmission?

SmartTouch er det nye nøgleord for Valtra. SmartTouch er navnet på den nye terminal samt armlænsbetjening, som Valtra har præsenteret i N, T og S-serien, og PowerGear er det første medie af alle lande i Europa, som er i marken med det nye armlæn og terminal til test.

Rammerne for testen kan ikke blive bedre: Høj solskin og et veltrimmet triple skårlæggersæt er spændt på test-traktoren, som er en Valtra T234 Direct. Det er topmodellen af de trinløse Direct-modeller i Valtra T-serie, hvor T234 topper med 220 nominelle hestekræfter, mens der i powershift-udgaven kan opnås 254 hestekræfter med T254.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.