Abonnementsartikel

Det er ikke tit, at man bliver overrasket af en powershift-transmission. Men mange af PowerGears ønsker til Deutz-Fahr er blevet hørt i den nye RCshift-transmission.

Når harven sænkes, og traktoren finder det lige spor med autostyringen, samt den rigtige hastighed med curise-kontrollen, så er det faktisk svært at mærke, at traktoren foretager fire powershift-skift inden den ønskede hastighed er opnået. Det er rart, at man bliver positivt overrasket over en powershift-transmission, og det glæder ikke kun i marken, men også på vejen. I denne udgave af PowerGear afprøver vi den nye 6-serie fra Deutz-Fahr med RCshift.

Serien leveres også med trinløs transmission, og foruden gearkassen, så er der nogle andre små detaljer, som udgør forskellen mellem de to modeller. Armlæn og muligheden for iMonitor for enden af armlænet er helt identisk - det samme gælder kabinens indretning.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.