Abonnementsartikel

Tyske Müller-Elektronik, som især er kendt for udvikling af Iso-bus-software er blevet opkøbt af amerikanske Trimble.

Amerikanske Trimble, som producerer autostyringsanlæg og styring af redskaber har købt det privatejet tyske Müller-Elektronik, som især er kendt for udvikling af software til Iso-bus redskaber.

- Købet af Müller-Elektronik sker for at stå stærkere på markedet for styring af redskaber, som bliver mere og mere kompliceret, fortæller Darryl Matthews, Trimble Senior Vice President, som påpeger, at man fortsat vil sørge for support og servicering af nuværende Müller-kunder.

Købet forventes at blive godkendt af tyske konkurrence myndigheder i tredje kvartal af 2017, og produktionen samt udvikling af elektronik vil fortsætte i Tyskland. Der er mere end 375 ansatte hos Müller-Elektronik, som er kendt for software løsninger til redskaber som sprøjter, såmaskiner,gyllevogne, gødningsspredere samt mejetærskere.

Trimble fortælle i en pressemeddelse, at Müller-Elektronik var prionere inden for udvikling af Iso-bus protokroller, som tillader traktorer og redskaber at snakke sammen over samme terminal og lade traktorens integeret knapper og joystick overtage styring af redskabet, blot ved at tilkoble redskabet med ét stik.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Müller-Elektronik GmbH & Co. KG blev grundlagt i 1977, og har i dag hovedkontor i Salzkotten i Tyskland.