Lyt til artiklen:

Danish Agro og Trimble i tæt samarbejde i de baltiske lande

00:00
Hastighed: ???x
02:57

Danish Agro har indgået distributionsaftaler med det amerikanske selskab Trimble om salg og service af alle Trimbles løsninger til præcisionslandbrug i de baltiske lande i selskaberne Baltic Agro Machinery.

- Vi er glade for at annoncere dette samarbejde, idet værktøjer og teknologier til præcisionslandbrug hele tiden bliver mere væsentligt for landbruget. Med Trimble gør vi det muligt at have løsninger til præcisionslandbrug på tværs af varemærker og til alle landmænd på de baltiske markeder. Vi bestræber os på at levere den bedst tilgængelige eftermarkedsservice til vores kunder, og nu også for Trimbles produkter, siger Jens Skifter, der er koncerndirektør for Agribusiness Machinery i Danish Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trimble leverer løsninger til alle sæsoner - fra såning til høst - til mindre og store landbrug. Selskabets løsninger med hardware og software til præcisionslandbrug kan anvendes på og sammen med det meste udstyr på bedriften, uanset varemærke/producent. I løbet af efteråret 2022 kommer de tre lokale selskaber til at forberede og lancere produkterne fra Trimble på markederne og dermed styrke deres position på området for præcisionslandbrug.

Præcisionslandbrug

Severine Brisset, Regional Sales Manager, Trimble Agriculture, udtaler:

- Trimble Agricultures distributionsnetværk vokser fortsat og udvider antallet af berøringsflader, som leverer Trimbles løsninger til præcisionslandbrug til landmænd i hele verden. Baltic Agro Machinery er førende selskaber i landbrugssektoren, og vi er glade for at byde dem velkommen som vores autoriserede forhandler i de baltiske lande. Vi er overbevist om, at det er en fordelagtig løsning for fremtiden. Baltiske landmænd er blandt de mest avancerede i præcisionslandbrug i Europa, og vi ser et kæmpestort potentiale i at støtte dem med forenklede arbejdsgange og innovativ teknologi, der er let at anvende, for at løse fælles udfordringer og maksimere produktivitet og ROI, siger Severine Brisset.

Alle selskaberne bruger efteråret til at skrue op og også sikre støtte til eftermarkedsservice og opkobling. I Danmark har Danish Agro et velfungerende samarbejde med Geoteam, der er distributør af Trimbles løsninger.

Digitale løsninger

I dag dækker aktiviteterne ni lande med repræsentation fra CLAAS i Skandinavien, Finland og de baltiske lande, CNH med NEW HOLLAND i Polen og AGCO FENDT i Tjekkiet. På tværs af alle markeder bliver sammenhængen stadig mere vigtig, og det er ambitionen at støtte landmænd i driftsmæssig anvendelse af moderne, digitale løsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Moderne maskiner leverer massevis af data, som landmanden skal arbejde med - og bæredygtighed og reduceret marktryk står højt på vores dagsorden. I 2021 solgte divisionen 2.178 nye og brugte traktorer, 961 nye og brugte mejetærskere og 257 nye og brugte entreprenør- og skovbrugsmaskiner i de 9 lande.