Abonnementsartikel

Dansk Folkepartis ledelse vil nu vurdere, om partiet fortsat kan have tillid til miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen.

Hastesamrådet med Esben Lunde Larsen om regeringens tiltag, som skulle bekæmpe de såkaldte kvotekonger i fiskeriet kan få alvorlige konsekvenser for Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen. Det skriver dr.dk.

Under samrådet erkendte Esben Lunde Larsen, at han havde kendt til flere forslag end det ene, han fremlagde for udvalget. Og det kan ende med at koste ministeren dyrt.

- Min konklusion er, at han har tilbageholdt oplysninger, som vi kunne have brugt. Det indrømmer han. Han erkender, at han har fejlet,

Ib Poulsen, fiskeriordfører for Dansk Folkeparti

- Min konklusion er, at han har tilbageholdt oplysninger, som vi kunne have brugt. Det indrømmer han. Han erkender, at han har fejlet, siger Ib Poulsen til dr.dk efter samrådet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ib Poulsen afviser selv at forholde sig til, om Dansk Folkeparti har tillid til Esben Lunde Larsen, og vil nu overlade det til partiets ledelse, at afgøre om Dansk Folkeparti fremover har tillid til miljø- og fødevareministeren.

- Det er ikke mig, der siger tillid eller mistillid. Det skal vi drøfte ud fra det her. Det er en ren tilståelsessag fra ministerens side, sådan som jeg tolker det, siger Ib Poulsen til dr.dk.