- Efter et længere - men positivt - forhandlingsforløb er Heden Maskin-forretning og Agco Danmark nu på plads med opdelingen af Fendt og Massey Ferguson på Fyn, skriver Agco i en pressemeddelelse.

De to salgsteams er allerede på plads, og i løbet af det næste halvår vil man også have etableret de fysiske rammer. Massey Ferguson og Fendt vil således blive placeret i to særskilte centre i forbindelse med Heden Maskinforretnings lokaliteter i Heden ved Ringe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kravet om en klar adskillelse af de to mærker opfyldes og både Massey Ferguson og Fendt vil fremover have egne salgsteams og udstillingsfaciliteter. Vores dedikerede salgs- og serviceteams har opbygget en meget stor kompetence for begge mærker - en kompetence vi nu også vil kunne udnytte fuldt ud fremover, siger direktør Lars Stockbæk Kristiansen, Heden Maskinforretning:

Fuld fokus

- Med opdelingen af de to brands i to salgscentre kan man fortsætte den positive udvikling og sikre fuld fokus på de enkelte brands hos Heden Maskinforretning, skriver Agco i en pressemeddelse.

- Landbruget er under forandring og man er strukturmæssigt presset. På trods af dette har Heden Maskinforretning altid været en sund og god forretning. Det har naturligvis været afgørende for os, at dette kunne fortsætte efter den nye struktur faldt på plads, siger Lars Stockbæk Kristiansen og fortsætter:

- Derfor har det været en vigtig forudsætning for os, at vi kunne sikre en optimal lokale service for vore kunder - uanset om der er tale om ejere af Massey Ferguson eller Fendt. Det har vi styrket med den nye opdeling.

Godt nok vil man se Massey Ferguson og Fendt i hvert sit center - men kunderne vil møde kendte ansigter og en topprofessionel salg og service.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hedens afdeling i Stevning på Als vil være uberørt af opdelingen og fortsat sælge Massey Ferguson.

Ny forhandlerstruktur

Administrerende direktør i Agco Danmark, Bo Gade er glad for at Fyn nu også er på plads i forbindelse med den nye dynamiske forhandlerstruktur - kaldet Route 66 - som blandt andet indebærer en klar adskillelse mellem de enkelte brands:

- Det overordnede mål er at man - på salgsstedet - fokuserer 100 procent på det enkelte brand, vel at mærke samtidig med at udgangspunktet altid er landbrugerens individuelle krav, ønsker og behov. Det er lykkedes med den nye struktur hos Heden Maskinforretning, siger Bo Gade.