Abonnementsartikel

Karen Hækkerup byder den nye miljø- og fødevareminister velkommen og glæder sig til et godt samarbejde med Esben Lunde Larsen.

Der venter Esben Lunde Larsen en spændende tid med vigtige beslutninger om landbrugets fremtid, og Landbrug & Fødevarers adm. direktør, Karen Hækkerup, ser frem til samarbejdet med den nye miljø- og fødevareminister.

- Landbruget står overfor nogle vigtige år, hvor vi skal arbejde os ud af en økonomisk krise og søsætte fremtidens moderne miljøregulering. Så der bliver nok af store udfordringer at tage op, og det glæder jeg mig til at tage fat på, i dialog med den nye minister, siger Karen Hækkerup.

Vi kender kun Esben Lunde Larsen for det gode

- Karen Hækkerup

Karen Hækkerup glæder sig over valget af den nye minister og siger:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi kender kun Esben Lunde Larsen for det gode, vi har allerede haft et fortrinligt samarbejde med ham på forskningsområdet, hvor han har prioriteret den erhvervsrettede forskning.

Landbrug & Fødevarers adm. direktør takker samtidig Eva Kjer Hansen for en god indsats i hendes tid på posten.

- Eva Kjer Hansen var en kompetent og vidende minister, der arbejdede stenhårdt for landbruget, og det skal hun have stor ros for. Jeg er sikker på, at rigtig mange landmænd kommer til at savne Eva Kjer Hansen, siger Karen Hækkerup.