Kolding Maskinforretning har pr. den 1. januar overtaget alle Claas-aktiviteter hos J.V. Maskiner i Brørup, og vil derfor fremover være full line Claas-forhandler. J.V. Maskiner er ejet af Vagn Jensen.

- Jeg kan se, at Vagn har drevet en sund og stærk butik, hvor de er stærke på græs og snittere. Den del vil vi gerne arbejde mere med, og derfor bliver vi full line nu, siger Henrik Thomsen, der er indehaver af Kolding Maskinforretning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De fire medarbejdere fra J.V. Maskinhandel følger med til Kolding Maskinforretning.

- Hvis vi vil være stærke på græs, så kræver det, at vi har de rigtige folk, og det får vi, fordi folkene fra J.V. Maskiner følger med til Kolding, siger Henrik Thomsen.

Lokalerne i Brørup, hvor J.V. Maskiner har haft til huse, er dog ikke en del af aftalen, og der vil altså fremover ikke længere være Claas-forhandling i lokalerne.

- Vi overtager også servicebiler og reservedele fra J.V. Maskiner, og det bliver de samme folk, der kommer til at servicere området, som tidligere. Vores folk fra Brørup får servicebilen med hjem, så når de skal rykke ud, kan de køre direkte hjemmefra og ud til kunden, siger Henrik Thomsen.

Med overtagelsen opnår Kolding Maskinforretning et af landets største reservedelslagre til Claas traktorer, mejetærskere og finsnittere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vagn Jensen fra J.V. Maskiner har valgt at gå på pension, men i første omgang har han valgt at hjælpe Kolding Maskinforretning i overgangsperioden.

- Jeg er godt tilfreds med, at mine folk kommer med til Kolding, siger Vagn Jensen.

Overtagelsen af J.V. Maskiner er et skridt i en plan fra Kolding Maskinforretning om at blive endnu stærkere på Claas-forhandlingen.

- Det betyder, at vi bliver endnu stærkere på Claas. Vi skal være endnu større og endnu stærkere, og vi skal give bedre service. Det betyder også, at vi fremover kan servicere blandt andet finsnittere hos vores maskinstationskunder, siger Henrik Thomsen.