Abonnementsartikel

Agcos topchef har udtalt, at Valtra kommer over 400 hestekræfter i fremtiden.

På Agritechnica 2015 kunne Agcos topchef, Martin Richenhagen, fortælle, at Valtra i fremtiden vil krydse den magiske 400 hestekræfter-grænse, det skriver det norske magasin, Bedre Gardsdrift.

Det norske magasin skriver, at Agco benægter, at det vil blive en Fendt 1000 i forklædning, da Fendt hører under Agco sammen med blandt andet Massey Fefrguson og Challenger. Men samtidigt fortæller det norske magasin om fremtidige standardiseringer hos Agco, og derfor vil det meste af indmaden højst sandsynligt blive identisk også med Massey Ferguson. Sandsynligheden er også stor for, at det vil blive en videre udvikling af Massey Ferguson 8700-serien og Valtra S-serien, som blandt andet deler kabine og drivlinje samt motor, men med forskellige indretning og brugerflade.

Standardiseringer over hele linjen

Agcos topchef kunne også berette om standardiseringer for alle Agco-produkter, som blandt andet vil betyde, at den trinløse Direct-transmission, som ligger i Valtra N- og T-serien ikke vil blive videreudviklet den dag N4- og T4-serien skal erstattes af en ny modelserie.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Valtras chef Jari Rautjärvi bekræfter overfor Bedre Gardsdrift at Direct-transmission har en begrænset levetid, men at det ikke vil være aktuelt at udskifte den så længe N4- og T4-serien er i produktion.

Standardiseringerne betyder blandt andet også, at fremtiden vil blive Agco-motorer i alle Agco-produkterne og dermed vil vi se større Fendt-traktorer med Agco-Power-motorer i fremtiden.