Abonnementsartikel

55 trækkere er klar til at teste hestekræfterne ved traktortræk.

Eleverne på Bygholm Landbrugsskole har igen i år taget initiativ til at arrangere deres eget traktortræk for nuværende, tidligere og kommende elever.

Allerede nu er der lukket for tilmelding af trækkere, da antallet har ramt de 55 deltagere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er fantastisk, at vi kan få lov til at låne traktorerne af vores arbejdsgivere eller tidligere arbejdsgivere, udtaler Nicolaj Lund, der er EUX-elev på Bygholm Landbrugsskole og med til at arrangere stævnet.

Selve traktortrækket foregår fredag den 29. maj på Bygholm Landbrugsskole, og dagens højdepunkt - traktortrækket - starter klokken 12.30.

Stævnet bliver udelukkende arrangeret af eleverne og det er på deres initiativ at arrangementet kan gennemføres. Elever fra alle uddannelsestrin samarbejder om at få dette arrangement afviklet med succes. Det støtter yderligere det sammenhold, der er på skolen eleverne imellem, skriver Bygholm Landbrugsskole i en pressemeddelelse.

- Det er en fornøjelse at se eleverne brænde så meget for at deltage i planlægningen af et arrangement, siger Jens Thaysen, der er lærer på Bygholm Landbrugsskole.

Udover de 55 deltagere i traktortrækket, får stævnet besøg af en del opvisningstrækkere - heriblandt Sara Holm i en Volvo 800. Desuden er der også opstillet en rodeotyr, som man kan prøve kræfter med. Når traktortrækket er forbi, vil dagen blive afsluttet med en grillfest med helstegt pattegris for cirka 400 elever og deres kærester.