Abonnementsartikel

Foreningerne bag Kimbrerskuet vil tiltrække flere besøgende ved blandt andet at uddele gratis billetter.

Agri Nord og NF Plus, der står bag Kimbrerskuet, tager nye metoder i brug i forsøget på at tiltrække flere besøgende til Kimbrerskuet.

- Vi vil uddele gratis billetter til alle medlemmer i nf plus og Agri Nord. Samtidig er planen at uddele billetter til de mange deltagere i den maskindemonstration som Agri Nord afvikler ugen inden skuet. På den måde håber vi, at flere vil kigge forbi, siger formand for Kimbrerskuet, Hans Ulrik Lund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De mange gratis billetter gælder selve skuet, men deltagerne skal stadig købe sig adgang til forbrugeraftenen, som igen i år er fredag aften.

Kimbrerskuet henvender sig naturligvis primært til landmænd og andre med tilknytning til erhvervet, men skuet er også et udstillingsvindue til det øvrige samfund. Hans Ulrik Lund understreger, at samfundskontakten er en vigtig del af det at afvikle dyrskue. Derfor er det ikke kun medlemmer af de to landboorganisationer, der kan kommer gratis ind.

- Vi giver skoleklasser mulighed for at kommer gratis ind fredag og få en rundvisning på skuet, hvor de også kommer ud i staldene, fortæller Hans Ulrik Lund.

Det endelige program for skuet er endnu ikke på plads, men udvalget har besluttet, at forbrugeraften skal foregår fredag aften og dermed er konkurrencerne i ringen igen placeret i dagtimerne efter et forsøg med aftenskue sidste år. De går desuden med planer om flere underholdende indslag, men har ikke lagt sig endelig fast på programmet.