Abonnementsartikel

Tidligere på året blev værkstedet lukket, og fremover vil der heller ikke længere være reservedele hos Almas Aalborg.

Både udviklingen i Aalborg by og i landbruget har betydet, at stadig færre landmænd har brugt Almas Agros afdeling i Aalborg til service og køb af reservedele til deres maskiner. De har i stedet benyttet afdelingerne i Brønderslev og Hvam, og det tager Almas nu konsekvensen af og lukker for reservedelssalget i Aalborg. Fremover vil salget foregå fra Brønderslev og Hvam, men det vil dog stadig være muligt at bestille reservedele til afhentning i Aalborg.

- Vi lukkede værkstedet i Aalborg tidligere på året, og nu har vi taget konsekvensen af, at kunderne bruger vores afdelinger i Brønderslev og Hvam. I naturlig forlængelse af det har vi besluttet, at vi også flytter lageret af reservedele og ekspeditionen af dem til Brønderslev og Hvam, hvor værkstederne er, siger maskinhandler Børge Vestergaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Almas oplyser, at flytningen ikke får betydning for hovedparten af kunderne, da de i forvejen benyttede de to afdelinger. Men skulle der være kunder, som foretrækker at afhente reservedelene i Aalborg, vil dette dog stadig kunne lade sig gøre hos Park & Fritid. I så fald skal man blot bestille delene i enten Brønderslev eller Hvam - og så få at vide, hvornår de er klar til afhentning i Aalborg.