Abonnementsartikel

Stenderup modtager to Agromek-stjerner for DriveGuard, som beskytter drivline og andre vigtige komponenter.

"DriveGuard - systemet du ikke kan undvære". Så selvsikkert lyder det fra Stenderup A/S i Rødding om den nyhed, som virksomheden medbringer til Agromek, og som har fået to stjerner for dens store umiddelbare nytteværdi - et beskyttelsessystem for skiver og gearkasse på Fella skårlæggere.

- Der er adskillige fordele. DriveGuard reducerer "nede-tid" ved at beskytte drivline og andre vigtige komponenter. Det kan eftermonteres i alle Fella skårlæggere med kompakt vinkelgear, og det er simpelt at montere, siger salgs- og marketingkoordinator, Thomas Jessen, Stenderup A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DriveGuard er et patenteret beskyttelsessystem for tallerken og gearkasser på skårlæggere. Systemet består af en brudskive, der er monteret, så den skaber forbindelse mellem gearkasse og tallerken. Hvis man kører imod en sten, vil brudskiven briste i de indbyggede udskæringer, og gearkassens forbindelse til tallerkenen ophører.

Derefter kan man udskifte brudskiven med en ny, og man er klar til at køre igen. Det tager cirka 15 minutter at udskifte brudskiven.

Fella-fabrikken er baseret i Feucht i det sydlige Tyskland og udnytter derigennem mange af produktions- og teknologikompetencerne fra de tre kendte bilfabrikanter i området, Audi, Mercedes og BMW.