Virksomheden PMT Wind Power Solutions har overført sin erfaring med servicering og vedligeholdelse af vindmøller offshore til også at omfatte møller på landjorden. Det sidste år har tilgangen af kunder på landjorden været markant.

- Da vi for mere end et år siden efter opfordring fra vindmølleejere og vindmøllelaug besluttede at overføre vores know-how og viden fra offshore industrien til landjorden var det selvfølgelig med en vis spænding. Men vi må sige, kunderne på landjorden har taget godt imod os, og vi mærker en stigende kundetilgang siger indehaver Tony Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PMT Windpower Solutions har gennem mange år vedligeholdt og repareret vindmøller på vandet, og nogle af teknikerne har mere end 30 års erfaring. PMT servicerer de fleste typer af vindmøller, men primært mærkerne NEG Micon, Nordtank, Vestas, Siemens, Bonus og Wind World.

- Ved også at servicere og vedligeholde vindmøller på landjorden kan vi udnytte vores kapacitet bedre og få et mere stabilt arbejdsflow. Det er til gavn for os, men også for kunderne både på landjorden og offshore, da det giver os mulighed for at intensivere indsatsen både med hensyn til medarbejdere og faglig viden, siger Tony Nielsen.

Med hovedsæde i Skælskør, men med servicevogne og lagre centralt placeret rundt i hele landet, kan man tilbyde landsdækkende service med kort responstid.