Den nye MT775 fra Challenger, som lanceres på Agritechnica, har ifølge mærkets egne oplysninger mere kraft og bedre økonomi, og så er den endnu mere skånsom mod jorden end den tidligere serie.

Challenger fremhæver, at modellen er den mest kraftfulde serie nogensinde blandt mærkets mindre bæltetrktorer. Den nominelle effekt er på henholdsvis 350, 375 og 400 hestekræfter i de tre modeller i serien MT755E, MT765E og MT 775E.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spidseffekten på de tre modeller er henholdsvis 378, 405 og 431 hestekræfter, som opnås ved 1900 omdrejninger pr. minut.

 

Topmodellens 431 hestekræfter er mere end 50 hestekræfter over niveauet i den tidligere topmodel i den nuværende serie, MT765D.

Det maksimale moment i den nye serie opnås ved 1500 omdrejninger er er henholdsvis 1685, 1808 og 1921 Nm.

Syv cylinder

Motoren i alle tre traktorer i den nye Challenger-serie er Agcos nyeste syvcylindrede 9,8 liter Agco Power-motor, som er udviklet og fremstillet specielt til Agco-maskiner.

Det er ifølge Challenger en højffektiv motor, som leverer mere kraft og skære op til fem procent af brændstofforbruget sammenlignet med tidligere motorer og samtidig lever den op til Tier 4 final-standarden for emission.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andet nyt i serien

Seriens traktorer har større tankkapacitet. Tanken er øget med 47 procent til 773 liter. Serien har også fået ny motorhjelm og forbedret køler med lettere mulighed for renholdelse.

Der er desuden mulighed for at udstyre modellerne med en højtydende hydraulikpumpe, der yder 321,8 liter i minuttet. Standard er 224 liter i minuttet.

Førekomforten er også forbedret.

MT700E- serien er den første traktor, der bruger den nye, 9,8 liters syvcylindrede Agco Power-motor, som produceres på Agcos fabric i Nokia i Finland.

Motoren bruger en kombination af SCR (med Adblue) og cEGR (recirkulering) for at leve op til Tier 4 Final-kravene - uden brug af et diesel-partikelfilter, DPF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Challenger er mærket stadig det eneste, som er designet specielt til at køre på bælter, og de nye modeller er ingen undtagelse med effektiv kraftoverførsel til jordoverfladen og minimal jordkomprimering.