Abonnementsartikel

Ingemann Larsens vellidte sælger Mads Frost fylder 70 år og trækker sig tilbage fra branchen

Fredag den 30. august 2013 har Ingemann Larsens fuldfodervogn-ekspert Mads Frost sidste arbejdsdag som sælger i virksomheden på Mors.

Mads Frost fylder 70 år den 29. august, og trækker sig nu tilbage fra stilling som den vellidte sælger inden for især fuldfodermaskiner, med omdrejningspunk i fuldfodervogne, men også med stor ekspertise inden for græsmaskiner og opsamlervogne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mads Frost er kendt af de fleste landmænd og konsulenter for hans gennemgribende viden omkring foder og foderteknik. Han startede som sælger hos Ingemann Larsen i juli 1994, hvor han kom fra en lignende stilling hos Stenderup Maskiner.

Hos Ingemann Larsen startede han med salg af Seko blander, og siden JF, da Ingemann Larsen fik forhandlingen af JF. Efter importen af Strautmann landbrugsmaskiner kom til Mors, har Mads Frost i de seneste år beskæftiget sig med Strautmann fuldfoderblander og græs maskiner.

Mads Frost har altid været opdateret og omstillingsparat i en branche, hvor udviklingen går rigtig stærkt. Han har altid spredt en festlig stemning på dyrskuer men med seriøsiteten i højsædet, og har været vellidt hos kunder og kollegaer for hans altid gode humør.

I anledningen af Mads Frost 70 års fødselsdag og sidste arbejdsdag hos Ingemann Larsen frabeder Mads Frost sig al opmærksomhed.