SVERIGE: Den danske producent af blandt andet gylleudstyr, AP, benyttede Borgeby Fältdagar til at vise producentens 'Farmer-vogn', som er en prisbevist gyllevogn og et godt alternativ til en brugt gyllevogn:

- Ikke alle behøver en dyr gyllevogn, som er høj teknologisk. Vi har en stor efterspørgsel i primært Sverige, men også i Danmark efter en gyllevogn, som har mindre udstyr, og dermed kan leveres til en anden pris end de top profosionelle gyllevogne, fortæller Kurt Jacobsen, sælger hos Ingemann Larsen, som står for salget af AP Gyllevogne i Sverige.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På Landsskuet i Herning kunne Ingemann Larsen også vise Farmer-vognen frem.

- Vogen er eksmepelvis ikke udstyret med hydraulisk affjedring, men bladfjedre. Flowmåleren er en LH 5000-computer, og styringen af gyllevognen foregår også fra en langt mere enkelt computer.

Hvis der skal lift på gyllevognen bliver det en 5,5 ton lift, frem for den otte ton lift, som AP plejer at montere på producentens gyllevogne.

- Vognen er dog primært tiltænkt til slangebomme og er som standard udstyret uden lift, fortæller Kurt Jacobsen.

Orange kombi

Ingemann Larsen er også begyndt at forhandle polske Meprozet kombi-spulere til det danske og svneske marked. På Borgeby Fältdagar kunne man vise en 12 kubikmeter version frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De leveres fra seks til 20 kubikmeter, hvor topmodellen leveres på en boggie undervogn, fortæller Kurt Jacobsen, som ser frem til at vise de danske kunder den orange kombi-spuler.