Mange nye produkter, som introduceres på landbrugsmaskinmarkedet, er ofte inspireret af tanker eller idéer fra landmænd.

Kongskilde vil derfor give landmændene mulighed for at give deres input til fremtidens produkter eller forbedring/videreudvikling af eksisterende Kongskilde-produkter inden for jordbearbejdning, kornbehandling samt JFs produkter inden for græs og fuldfodervogne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det foregår onsdag den 28. november 2012 på Agromek, hvor industriel designer Keld Kjærhus Bertelsen tegner idéen op som skitse, oplyser Kongskilde i en pressemeddelelse.

Keld Kjærhus Bertelsen, Bertelsen Design, er uddannet landmand og er tilknyttet firmaer primært inden for agro-området som industriel designer.

– Det her er en rigtig god mulighed for den kreative landmand til at give sit bud på nye produkter eller forbedringer af vores eksisterende produktprogram og på den måde måske være med til at præge udviklingen i de kommende år, siger administrerende direktør Anette Ilsøe, Kongskilde, og fortsætter:

– Det er tit hos brugeren, at de rigtig gode idéer fødes, når man støder på en given problemstilling på bedriften. Et eksempel på et samarbejde mellem virksomhed og landmand er Kongskildes halmtørringsanlæg Ventus 2400, der blev udviklet i tæt samarbejde med en landmand.