Karsten Deibjerg har været en del af Danish Crown, siden han for 13 år siden fulgte med over, da koncernen købte Friland, som han fortsatte som direktør for.

- Jeg kan kun beklage, at Karsten har valgt at søge nye udfordringer. Han har været en betydelig spiller - både når det handler om at gøre Danish Crown til Europas største økologiske slagteri under Friland, og når det handler om hele tiden at sikre produktudviklingen inden for mange forskellige kategorier, siger administrerende direktør for Danish Crown, Kjeld Johannesen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karsten Deibjerg Kristensens valg kommer efter beslutningen om at ansætte en ny divisionsdirektør for DC Pork, som suverænt er Danish Crowns største division. 

- Jeg har haft 13 udfordrende år i Danish Crown, men den seneste organisatoriske beslutning får mig til at ville udforske andre muligheder. Det er helt entydigt min egen beslutning, og den er truffet med en vis vemod. Men tiden er rigtig, siger Karsten Deibjerg Kristensen. 

Af konkurrencehensyn fratræder Karsten Deibjerg Kristensen sine funktioner i DC Nordic inden for få uger. Han fortsætter som direktør for Friland, indtil der er fundet en anden løsning.