Abonnementsartikel

Ved en spansk udstilling har New Holland vundet fem priser for nye produkter

Tilbage på Agritechnica i november 2011 modtog New Holland en række priser for flere af koncernens nyheder. Og nu er der kommet flere til i rækken af præmieringer.

På den spanske FIMA-udstilling er New Holland blevet tildelt fem priser: Én i kategorien ”uovertruffen innovation” for det nye skærebordsdrev, SynchoKnife, og fire tekniske innovationspriser – blandt andet for et intelligent bremsesystem til anhængere og for New Hollands Smart Key nøgle, der kan kodes ind til at starte forskellige maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er meget stolt af disse priser, og de giver et rammende billede af New Holland i 2012, siger Franco Fusignani, direktør for New Holland Agriculture. 

På den anden side af Atlanten har New Holland også taget priser. Koncernen har modtaget fire priser fra ”Amercian Society of Agricultural and Biological Engineers” (ASABE). Her har New Holland modtaget priser for den nye T8-, og T9-serie. Igen fik det nye SynchroKnife-system en pris, og koncernen har også fået priser for en række produkter på det nordamerikanske marked.