Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Mælkeblandinger til Pattegrise - Optimering af produktion og kvalitet

13. sep. | Indrykket af Nutrimin

Smag og kvalitet betaler sig

Del artiklen:

I en tid præget af skiftende økonomiske udfordringer vender landmænd og besætningsledere igen blikket mod mælkekopperne, der endnu engang er blevet et fokuspunkt i mange besætningers strategier.

Fornuftige afregningspriser på smågrise og faldende mælkepriser skaber igen et gunstigt bytteforhold, og grund for genovervejelser omkring opstart af de mange mælkekopper, der i en periode har stået stille.

Nutrimin har et lille, nøje udvalgt produktsortiment, der repræsenterer pålidelige løsninger for landmænd, der både vil optimere fravænningseffektivitet og øge grisenes vægt. Med fokus på smag og kvalitet er disse mælketyper designet til at matche pattegrisenes ernæringsmæssige behov og sikre en problemfri overgang til tørfoderet efter fravænning.

NutriMilk 1:

Højeste fedtindhold på marked, tilsat naturlig E-Vitamin og organisk bundet Selen

Mælkepulver, hvor der er lagt vægt på højt fordøjelige mælkeproteiner fra vallepulver og valleprotein-koncentrat, hvor proteinet udelukkende stammer fra mælk. Denne mælk er ikke bare en kilde til ernæring. Takket være naturligt E-vitamin og organisk bundet selen er den også en kilde til et styrket immunforsvar. For at forbedre fordøjelsen, er NutriMilk 1 beriget med estificerede medium- og kortkædede fedtsyrer, som ikke blot stabiliserer tarmen, men generelt reducerer antallet af grise med fordøjelsesproblemer.

NutriMilk Power:

4 års gennemtestet livline med immunstyrkende plasma

NutriMilk Power, en af Nutrimins banebrydende mælkeblandinger, skiller sig ud ved at indeholde hele 5% blodplasma. Blodplasma er en immunstyrkende komponent, der dokumenteret bidrager til pattegrisenes trivsel. I besætninger med udfordringer relateret til råmælksmangel har NutriMilk Power vist sig som en livline, der styrker pattegrisenes immunsystem. Denne blanding, der omfatter skummetmælkspulver og vallepulver tilsat kokos- og palmefedt, minder om soens naturlige mælkesammensætning.

NutriMilk 2 Power:

En glidende overgang til stivelsesberiget foder med plasma

NutriMilk 2 Power spiller en afgørende rolle i overgangen til tørfoder. Med en sammensætning, der inkluderer varmebehandlet stivelse fra hvede og majs, mælk og plasma, sikrer denne mælkeblanding en solid base for succesfuld fravænning. Tilsætningen af blodplasma, fordøjelsesenzymer og en unik syrekombination garanterer et stabilt mave- og tarmsystem, godt for pattegrisenes fordøjelsessystem.

Se datablade for alle produkter på Nutrimins hjemmeside


Nutrimin engagerer sig

Vi engagerer os rigtig gerne i jeres overvejelser, og kommer gerne på besøg, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dine grise.

Giv os et kald – vi er klar til at hjælpe.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer