Abonnementsartikel

De nye ejere af Infarm A/S har tillid til landbrugets fremtid

Tro på firmaets produkter og tillid til, at dansk landbrug går bedre tider i møde, har fået fem brave mænd til at sætte deres spareskillinger i den tidligere Grundfos-ejede virksomhed Infarm.

I dag holder de fem nybagte virksomhedsejere åbent hus og fejrer, at de nu er kommet godt i gang med firmaet, som blandt andet fremstiller gylleforsuringsanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Infarms administrerende direktør, Henrik Østergaard, ser lyst på fremtiden for de danske landmænd og dermed også for afsætningen af Infarms produkter:

- Jeg tror, at landbruget i Danmark vil udvikle sig positivt igen, siger han.

Sammen med de fire andre medejere, som er Johan Schwerin, Thomas Andreasen, Michael Nielsen og Carsten Jensen, har Henrik Østergaard trimmet produktionen af firmaets produkter, så Infarm nu kan levere gylleforsuringsanlæg, der er 10 til 15 procent billigere, end prisen var for et år siden.

Udstiller andres produkter

I Infarms værkstedshal udstiller firmaet i dag både egne produkter og produkter, som Infarms samarbejdspartnere enten fremstiller eller sælger.

Infarm A/S, der beskæftiger otte mand, sælger ud over gylleforsuringsanlæg også gylleseparationsanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dertil kommer salg af gyllealarmer og forhandling af pumper og røreværker.

Infarm, der har adresse på Systemvej 6 i Aalborg SV, er også grossist i svovlsyre og er ifølge Henrik Østergaard en af Danmarks største på området.

Åbenthus-arrangementet varer til klokken 16.