Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Grøn belysning og dyrevelfærd i landbruget

14. jun. 2023 | Indrykket af RN Solutions ApS

Et forhøjet fokus på ESG

Del artiklen:

Et forhøjet fokus på ESG, dyrevelfærd og energieffektivitet kan blive bekosteligt for virksomheden, men RN Solutions har løsningen når det gælder den korrekte belysning til husdyr og personale.

RN Solutions kombinerer fokus på ESG, dyrevelfærd og energieffektivitet for at skabe en bæredygtig belysningsløsning til landbruget. Med en stigende efterspørgsel efter grønne løsninger og hensyn til produktionskædens bæredygtighed, er det vigtigt at tænke bæredygtighed ind i sortimentet. RN Solutions tilbyder energibesparende staldbelysning, der ikke kun øger produktiviteten, men også reducerer miljøpåvirkningen. 


Fuld fokus på ESG 

Der er fuld fokus på holdbarhed og affaldsreduktion, og ved at udskifte LED-lyskilder og drivere i stedet for at smide hele armaturer ud, reduceres affaldet betydeligt. RN Solutions’ produkter er også belagt med en beskyttende coating mod ammoniak, hvilket forlænger levetiden og minimerer behovet for hyppig udskiftning. Dette bidrager til et mere bæredygtigt og omkostningseffektivt valg for landmændene. Derudover tilbyder RN Solutions 5-års garanti på vores lysløsninger. 

Betydningen af ESG (Environmental, Social, and Governance) i produktløsninger kan ikke undervurderes. RN Solutions integrerer ESG-elementer i alle lysløsninger, hvilket gør det nemmere for landmændene at fremhæve deres bæredygtige praksis i ESG-rapporter. Ved at vælge den rette belysning kan landmændene opnå øget dyrevelfærd og samtidig forbedre produktiviteten. Optimalt lys skaber et mere produktivt miljø for både dyr og mennesker. 


Udfasning af klassiske lysstofrør fra 24. august 

RN Solutions tager også skridt mod affaldsreduktion og fokuserer på mindre emballage. Ved at eliminere unødvendig plastikemballage og fremme komponentbaseret sortering gør virksomheden det nemmere at genbruge og genanvende materialer. Dette bidrager til et mere bæredygtigt og cirkulært produktionsmiljø. 

Samtidig med fokus på bæredygtighed er det vigtigt at være opmærksom på kommende ændringer i belysningsindustrien. Fra den 24. august træder en ny EU-lovgivning i kraft, der forbyder produktion og import af klassiske lysstofrør, der indeholder kviksølv.

RN Solutions direktør, Rune Qvist Nielsen, påpeger vigtigheden af at tænke på fremtiden og overveje opgradering til mere energieffektive LED-lysrør. Udover blot at skifte til LED-lysstofrør, tilbyder RN Solutions dæmpbare LED-lysstofrør, der kan give betydelige energibesparelser på. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter