Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Skab et sikkert og effektivt arbejdsmiljø med korrekt industribelysning

14. jun. 2023 | Indrykket af RN Solutions ApS

God belysning er afgørende

Del artiklen:

God belysning er en afgørende faktor for et godt og sikkert arbejdsmiljø, og giver en positiv indvirkning på det generelle velbefindende, produktiviteten og arbejdsglæden.  

Lyskvaliteten spiller en afgørende rolle for præcision og hastighed i arbejdet, og hvis belysningen er utilstrækkelig, kan det medføre arbejdsulykker, reduceret trafiksikkerhed, træthed, hovedpine og andre relaterede gener. Det er derfor vigtigt at placere lyset korrekt, og dette kan verificeres ved hjælp af en lysberegning. 

Vi stiller vores gratis Dialux lysberegning til rådighed for at give dig et præcist indblik i den mængde lys, du kan opnå ved at skifte til LED-belysning. Gennem denne beregning kan vi afgøre det nøjagtige antal armaturer, der er nødvendige for at opnå den ønskede lysstyrke i dine lokaler. På den måde får du et klart billede af, hvordan LED-lyset kan forbedre belysningen i din virksomhed. 

-RN Solutions’ byggeplads belysning gav os det bedste lys vi har prøvet. Jævn fordeling af lys, uden at blænde og kaste skygger. Samtidig er det fleksibel, holdbart og nemt at sætte op. Vi kan nemt flytte det fra plads til plads, fortæller René Thomasbjerg, indehaver af Lars Pedersen & Søn A/S. 


Hårdføre armaturer 

RN Solutions’ armaturer til industrien er designet til at kunne modstå hårde miljøer og er lette at rengøre. De kan tåle højtryksrensning og forskellige typer kemikalier. Desuden kan alle vores armaturer og spandelamper modstå store mængder støv. Derfor er de det oplagte valg til fødevareindustrien, foderstoffer og andre industrier, der stiller høje krav til sikkerhed, rengøring og holdbarhed. 

Vores produkter er alle sikret mod elektronisk støj (EMC-støj) og påvirker derfor ikke forskelligt elektronisk udstyr. Ved at skifte til RN Solutions’ LED-belysning kan der opnås betydelige energibesparelser på mellem 50-80%, hvilket også medfører en tilsvarende reduktion i CO2-udledningen. Derudover har RN Solutions udviklet lamper, der er ideelle til brug i potentielt eksplosive miljøer og sikrer samtidig en pålidelig belysning. 

-Jeg er superglad for det nye, forbedrede lys i lagerhallen. Forløbet har været effektivt – og med et super flot slutresultat udtaler Ronnie Kristensen, direktør i træpilleproducenten Ekman Danmark, der valgte at skifte deres metalhalogenlamper ud med vores Stealth LED spandelampe i 2021 og opnåede en imponerende strømbesparelse på 66%. 


Med RN Solutions’ specialudviklede lyskoncepter til industrien får du følgende fordele: 

Nem installation med den prisvenlige Plug ‘N Play-løsning, der gør monteringen hurtig og nem 

Armaturer til fast installation med PUSH-IN klemmer, der gør installationen endnu lettere 

Markant besparelse på elregningen – typisk mellem 50-80% om året, afhængigt af den nuværende belysning 

Langtidsholdbar og robust løsning, der kan modstå selv de mest krævende miljøer 

Minimum 5 års garanti på vores produkter, så du kan være tryg ved din investering 

Minimum 50.000 timers levetid, hvilket sikrer langvarig og pålidelig belysning 

Alt udstyr er vandtæt og beskyttet mod korrosion samt modstandsdygtigt over for salt, ammoniak, støv, rengøringsmidler, diverse gasser, visse syrer og meget mere 

RN Solutions kan levere LED armaturer til ethvert projekt. Kontakt info@RNSolutions.dk eller +45 9838 5995. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter