Brødr. Ewers har lavet en aftale med BJP Ølgod Entreprenør og Vognmand ApS, om leje af kontor, lager- og vægtfaciliteter. Herfra vil Brødr. Ewers servicerer eksisterende kunder i området, og samtidigt udbygge kundegrundlaget i det vestjyske. Med etableringen af afdelingen har Brødr. Ewers ansat en lokalforankret mand fra 1. januar 2012, til at medvirke til udbygningen af markedspositionen i Vestjylland.

- Brødr. Ewers har store forventninger til den kommende afdeling og vil arbejde på, at der kan skabes grundlag for ansættelse af flere medarbejdere. Indledningsvis vil vi etablere planteværnslager og stille en gødningsspreder på afdelingen, udtaler Claus Ewers, som sammen med sin bror Hans Otto Ewers ejer og driver det familieejede private grovvarefirma.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brødr. Ewers har distributioner af såvel løse grovvarer som sækkevarer, plastik med mere. Der køres med løst foder seks dage om ugen og varetur hver onsdag i det vestjyske. Til at imødekomme landmænd, der får brug for varer, inden der kan leveres på vareturen, vil der på den nye afdeling være et mindre lager af de mest almindelige sækkevarer, plastik og lignende.

Containerservice

I samarbejde med BJP vil Ølgod afdelingen vil være åbent hele året. Der vil altid være en medarbejder fra Brødr. Ewers eller BJP til at betjene de vestjyske landmandskunder. I høst vil afdelingen modtage afgrøder fra landbruget, og der vil blive etableret høstvagt. Som en ekstra service kan BJP tilbyde Brødr. Ewers kunderne en containerservice i høst, hvor BJP råder over cirka 20 containere, der kan bestilles til afhentning af afgrøderne direkte fra marken.

- Vi vil med dette tiltag give landmændene i det vestjyske et privat alternativ til de store andelsejede selskaber i lighed med tilsvarende tiltag på Fyn, i Nordjylland og på Sjælland, siger salgschef Benjamin Schmidt Hansen.

Brødr. Ewers A/S har udover hovedsædet i Sønderborg afdelinger i blandt andet Toftlund, Vissenbjerg, Hobro, og Tureby på Sjælland samt foderfabrikker i Aabenraa.