Nyheder

Fra tilbehør til 36 tons sorterer langet over disken på ScanMek

21. jan. | Indrykket af Scantruck A/S

Messedagen med færrest besøgende gav igen det klart største salg hos Scantruck

Del artiklen:

Der blev ikke spurgt ”vil du ha’ den med nu med det samme?”, da en kunde besluttede sig for den tungeste handel på Scantrucks egen, traditionsrige maskinmesse, ScanMek. Varen skal leveres. Der var nemlig tale om en 36 tons tung McCloskey S190 mobilsorterer. Den kom til at markere et af yderpunkterne af to forrygende messedage, hvor der også blev solgt tilbehør i småtingsafdelingen.

ScanMek 2020 fordelte sig traditionen tro over to dage, og nøjagtig som mange gange tidligere var det hovedsagelig på førstedagen med færreste gæster, der blev skrevet klart flest slutsedler.

”I alt solgte vi 48 maskiner på de to dage. Det er et rigtig fint antal, men erfaringen viser, at vi efterfølgende kommer til at levere mange flere maskiner. Mange kommer jo på ScanMek for at kigge og få en første snak med vores sælgere og måske aftale en demonstration. Så oven på to travle messe-dage får vi nu først rigtig travlt med at følge op og regne tilbud ud”, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.


Rift om de røde

Da sværvægterne hos McCloskey altså også stemplede ind med et ”Solgt”-skilt, kunne Scantruck-folkene notere, at der blev givet håndslag på maskiner af stort set samtlige import-mærker. Hos hovedmærkerne Komatsu og Manitou toppede henholdsvis en ny 20 tons WA380-8 gummihjulslæsser og en MRT2550 rotations-teleskoplæsser med god udsigt – løftehøjden er 25 meter.

I det hele taget var der rift om de røde Manitou-maskiner, hvor Scantruck kunne vise den nye elektriske bomlift 200ATJe Oxygen. Selv om der var tale om en prototype, blev der skrevet slutsedler på to styk af maskinen til levering, når den officielt indgår i produktprogrammet. Også en ny knækstyret Manitou landbrugsteleskoplæsser skal sendes fra Skive til en ny ejer.


Fremtiden er her nu

ScanMek havde et specielt hjørne for Smart Construction, hvor Scantrucks specialister forklarede om den fremtid for entreprenørbranchen, som Komatsu allerede har taget hul på. De intelligente Komatsu-maskiner med integreret maskinstyring og muligheden for totalstyring af bygge- og anlægspladser viste sig – ikke uventet – at være varme emner for mange entreprenører.

”Bortset fra det rigtig fine maskinsalg, var den helt store oplevelse på ScanMek 2020 den positive stemning. Vi kunne markere 10 års jubilæet som importør og forhandler af Komatsu med en messe totalt blottet for krisesnak og bekymrede miner, men derimod med masser af optimisme”, siger salgschef Claus Bjerregaard.


Billedtekster:

1. Ingen fødselsdag uden kage. Og hvilken kage! Scantrucks administrerende direktør Bo Sundroos var klar med en gigant-lagkage til markering af Scantrucks første 10 år med import og forhandling af Komatsu.

2. Der er tradition for stort besøg til ScanMek-messerne, og var det blev ingen undtagelse, da Scantruck fik dusinet fuldt med ScanMek i 2020-udgaven.

3. Indehaveren af Dan-Con Elementmontage, Klaus Bårris, benyttede lejligheden til at tjekke, at hans fem nye Manitou MT625H-teleskoplæssere er ved at være klar. Virksomheden lidt syd for Skive har specialiseret sig i montering af betonelementer for hovedsagelig elementfabrikker og totalentreprenører. Klaus Bårris startede Dan-Con i april 2013 og har nu 42 mand på lønningslisten. Og altså fem funklende nye teleskoplæssere, som dels tager over efter brugte og dels udvider maskinparken. Her får Klaus Bårris (til højre) en snak med Scantruck-distriktschef Hugo Sterring.

4. Smart Construction er hurtigt blevet et stort emne for entreprenørerne, og Komatsu har lagt sig suverænt i spidsen med den nye, avancerede teknologi, som mange ville høre nærmere om på Scantruck.

5. Gule og røde maskiner garneret med lidt godt at spise og drikke. Så er der ScanMek. Til højre den nye elektriske bomlift Manitou 200ATJe Oxygen i prototype-version. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame