Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Endnu bedre service fra Samson Agrolize

6. nov. 2019 | Indrykket af Samson Agrolize A/S

Ændringer af servicepartnere på Fyn, Sjælland og sydhavsøerne

Del artiklen:

Den danske salgs- og serviceorganisation bag Samson gyllevogne og møgspredere, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark og opnår derved en endnu bedre dækning med specialiserede servicemedarbejdere og reservedelsadgang for sine kunder.

Det sker når A. P. Jørgensen i Ribe udvider funktionen som servicepartner til også at omfatte Fyn og omliggende øer. Med base i en årelang ekspertise i servicering af Samson maskiner fra forretningen i Ribe, placerer A. P. Jørgensen nu et fynsk støttepunkt hos den ligeledes Danish Agro ejede Ringe Maskinforretning på Fyn. Ringe Maskinforretning har hidtil haft funktionen som Samson Agrolize servicepartner og vil derfor fortsat udgøre et støttepunkt for A. P. Jørgensens servicepersonale, idet
forretningen fortsat vil være hjemsted for et akut reservedelslager. Det bliver imidlertid specialiserede medarbejdere og servicevogne fra A. P. Jørgensen i Ribe, der fremover hovedsagelig kommer til at udføre opgaverne på Fyn.

Om den praktiske organisering siger Jim Thygesen, der er administrerende direktør for såvel A.P. Jørgensen i Ribe og Ringe Maskinforretning på Fyn.

- Med sammenlægningen af A. P. Jørgensen og Ringe Maskinforretnings områder, vil vi nu kunne tilbyde samme dedikerede service af Samson produkter, som vi hidtil har kunnet fra forretningen i Ribe. Dels har vi hos A. P. Jørgensen et komplet Samson forhandler-reservedelslager samt to servicevogne og fire medarbejdere, der ikke laver andet end Samson. Det er dette koncept, vi nu udvider til også at omfatte Fyn og Ringe Maskinforretning, når det gælder vinterklargøring af gyllevogne med mere. Fra forretningen i Ribe kommer vi til at udføre de avancerede serviceopgaver og vinterklargøringer i hele Syd- og Sønderjylland samt Fyn. Desuden opretter vi et stort reservedelslager hos Ringe Maskinforretning, så man ikke kører forgæves efter de almindeligste reservedele og sliddele. 

Også på Sjælland sker der forandringer. Her overtager den dedikerede serviceorganisation hos Bøgely Maskinservice A/S i Ringsted serviceopgaverne fra den tidligere servicepartner Karl Mertz A/S i Sakskøbing på Lolland. Med placeringen af et reservedelslager i Ringsted centralt på Sjælland opnås en bedre tilgængelighed for de mange Samson-kunder spredt udover hele Sjælland og Sydhavsøerne.

Dels er Bøgely Maskinservice A/S kendt for at kunne yde serviceopgaver på et bredt udsnit af gængse landbrugsmaskiner og er derfor klar til også at kaste sig over Samson gyllevogne og møgspredere. Samson Agrolize er i fuld gang med at etablere et lager af reservedele i forretningen, der påbegyndte sin nye rolle som Samson servicepartner pr. 1. november 2019.

- Vi kommer til at dække hele Sjælland og Lolland-Falster og får fra en begyndelse uddannet to medarbejdere til at servicere Samson produkterne. Det passer godt for os at blive servicepartner til Samson Agrolize. Vi er i forvejen kendt med servicearbejde med avancerede landbrugsmaskiner og moderne traktorer, forklarer direktør Kristian Kjær Hansen, indehaver af Bøgely Maskinservice A/S.

Samson Agrolize er dansk eneforhandler af Samson produkter og forestår således salg af såvel nye som brugte og renoverede Samson gyllevogne og møgspredere i hele landet.

- I Viborg, hvor salgs- og serviceorganisationens danske hovedsæde befinder sig i umiddelbar nærhed af Samsons produktionsanlæg, vil der til stadighed være et antal brugte og renoverede gyllevogne klar til salg i forretningens brugtcenter i Viborg, oplyser administrerende direktør i Samson Agrolize, Henrik Kirketerp-Møller.

Med ændringerne sker der en reduktion af servicepartnere til nu seks maskinforretninger, alle med stor ekspertise i Samson produktprogrammet og til enhver tid understøttet af specialiseret personale centralt fra Samson Agrolize i Viborg. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter