Lyt til artiklen:

6. generation kørt i stilling hos Brdr. Ewers

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Hans Otto Ewers, der driver grovvareselskabet Brd. Ewers sammen med sin bror Claus Ewers, har valgt at stoppe i selskabet om halvandet år.

- I dag er vi færdige med vores generationsskifte 100 procent. For hvis du tror på fremtidig indtjening, så se at få lavet det her generationsskifte, sagde Hans Otto Ewers i et indlæg om generationsskifte på generalforsamlingen ved Landboforeningen Kronjylland i sidste måned, skriver Effektivt Landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claus Ewers har fire børn, som ejer 12 procent hver, mens Hans Otto Ewers har to børn, som ejer 24 procent hver. Claus og Hans Otte ejer hver to procent af forretningen, skriver avisen.

Brødr. Ewers fejrer 175 års jubilæum med 1.200 gæster

Se også:

Brødr. Ewers fejrer 175 års jubilæum med 1.200 gæster

- Vi er seks børn, og tre af os arbejder i virksomheden, men alle seks er engagerede. Vi tror på landbruget, og vi vil fortsætte dette tætte samarbejde med erhvervet. Hans Otto og Claus har skabt en stor udvikling i virksomheden og set muligheder frem for begrænsninger,
sagde Johan Otto Ewers, 6. generation i grovvarevirksomheden i sin tale ved virksomhedens 175-jubilæumsfest i november 2023.

Korn- og foderstofvirksomheden blev etableret i 1848 i Sønderborg. I dag er selskabet Danmarks største privatejede inden for en grovvarebranchen.