Endnu et led i John Deeres forhandlerkæde er på plads. 

De to nordjyske maskinforretninger MejlbyAgro og Vilsgaard fusionener, og som et led i fusionen har Mejlby & Vilsgaard A/S underskrevet ny forhandlerkontrakt med John Deere International.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mejlby & Vilsgaard A/S vil derfor være en del af John Deere Internationals nye ”Dealer of Tomorrow” strategi. Hvor det målsætningen for John Deere, og for Mejlby og Vilsgaard A/S er, at komme tættere på kunderne og til enhver tid at tilpasse os landbrugets behov.

Mejlby og Vilsgaard A/S vil i fremtiden servicere kunderne i et distrikt, der dækker fra Skagen i Nord, Thyborøn i vest, Randers i øst.

- Vi gennemfører en fremtidssikret og nødvendig konsolidering i branchen ved, at etablere Mejlby & Vilsgaard A/S. Vores sammenlægning gør os langt mere effektive og dynamiske. Vores udvidede kompetencer og geografiske dækning er med til, at sikre vores eksisterende og nye kunder de mest konkurrencedygtige løsninger og service, skriver de to nye samarbejdspartnere i en pressemeddelelse.

Formålet med fusionen er at skabe en stærk og en innovativ maskinforhandler og desuden at drage fordel af hinandens kompetencer og ressourcer.

Ingen fysiske forandringer

Udsalgssteder vil som tidligere være afdelingerne i henholdsvis Redsted, Mejlby og Brønderslev.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Direktør i Mejlby & Vilsgaard A/S – Juul Larsen understreger, at alle medarbejdere fra de to virksomheder også tilbydes ansættelse i den fusionerede organisation. 

- Vores målsætning er vækst. Og vi får brug for dygtige medarbejdere til at løfte den store opgave, understreger direktøren.