Abonnementsartikel

Dyrskuet Thy-Mors i Thisted har stor opbakning fra de nordvestjyske maskinhandlere, som møder mange kunder på skuerne.

Maskinhandler Kresten Vilsgaard fra Mejlby og Vilsgaards afdeling på Mors, er godt tilfreds med at være til stede på det lokale dyrskue i Thisted.

På skuet møder han mange kunder, og der bliver også forhandlet konkret om salg af maskiner. En af kunderne, som kom forbi og hilste på, er Jens Østergaard, som sammen med sin bror, Harald Østergaard, netop har investeret i en ny John Deere 6150R med op til 180 hestekræfter. Den skal i arbejde på deres bedrift i Bostrup i Salling, som består af 170 hektar med planteavl plus slagtesvineproduktion samt lidt eksterne opgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På dyrskuet i Thisted havde Jens Østergaard døtrene Kathrine og Merethe med, og de fik lejlighed til at afprøve førerkabinen på en splinterny John Deere, der på alle måder ligner den nye traktor, som senere gør sin entré hjemme på bedriften.

Maskinhandler Klaus Andersen, Morsø Motor Kompagni A/S oplever en god stemning på dyrskuet, og han har i forbindelse med dyrskuet været i kontakt med flere seriøst interesserede maskinkøbere, som bruger anledningen til at afsøge markedet og få en snak med flere maskinhandlere. Han oplever derfor et udmærket udbytte af at have en stand på det lokale dyrskue.

Også fra maskinhandler Jan Pedersen, Vinderup Maskinforretning A/S lyder der en positiv vurdering af dyrskuet i Thisted, som er et af de tre dyrskuer, hans forretning er med på.

- Vi er med i Lemvig, Thisted og på Landsskuet i Herning, fortæller han.

Jan Pedersen erkender, at det er et stort arbejde og en stor investering at være med på et dyrskue. Men han mener, at det hører med, for det er et af de steder, han møder mange kunder.