Abonnementsartikel

Brørup Traktor- & Maskincenter er pr. 1. december blevet en del af Kverneland i Danmark.

Brørup Traktor- & Maskincenter kommer et skridt nærmere ønsket om at få et komplet jordprogram med aftalen om forhandling af Kverneland.

Det falder sammen med, at Kverneland nu lancerer egne produkter til stubbearbejdning i alle dybder, harvning af pløjejord samt såmaskiner med og uden gødning for såning i både harvet og pløjet jord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden tilbyder Kverneland nu også et komplet program inden for plantepleje, da Kverneland også her har egne fabrikker til fremstilling af gødningsspredere og marksprøjter.

Sortimentet omfatter også et komplet fuldfoderprogram fra Siloking. Disse produkter spænder fra stationære anlæg over til bugserede og selvkørende fuldfodervogne og passer ind i forhold til Brørup Traktor- & Maskincenters målgruppe.

- Brørup Traktor- & Maskincenter er en attraktiv forhandler, som vil servicere og distribuere Kvernelands produkter i det centrale, sønderjyske område, udtaler Anders Clemmensen, salgschef – Kverneland Group Danmark.

Her har både Brørup Traktor- & Maskincenter og Kverneland et klart ønske om en øget synlighed på både service- og salgssiden.

Maskincenteret har netop bestilt et udvalg af redskaber hjem. Flere af disse vil være at finde, når introduktionen markeres ved et åbent hus-arrangement den 29. og 30. december 2012.