Dansk Maskincenter (DMC) med forretninger i Jelling, Odder, Toftlund, og Rimmerhus, har nu udvidet samarbejdet med Kverneland. Rimmerhus Maskinforretning har siden 2009 haft forhandlingen af Kverneland i det vestjyske.

Dette udvides nu til afdelingen i Toftlund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med muligheden for at udvide vores rigtigt gode samarbejde med DMC i det sønderjyske, får vi en god dækning af landkortet med fokus på nærhed til kunden, lyder det fra salgschef Troels Pontoppidan, Kverneland Group Danmark.

rich-media-2
Fra venstre salgschef Troels Pontoppidan Hansen, Kverneland, DMC direktør Charlotte Villum, daglig leder Ivan Fisher og indehaver Henning Lund Andersen. Foto: DMC.

Kendt i forretningen

- Med Kverneland i vores Toftlund-afdeling, har vi en rigtig god dækning af vores kunders behov, fortæller Charlotte Villum, direktør i DMC.

Kverneland har jo tidligere i Toftlund-afdelingens historie været et stort aktiv, og her forventer vi en vis form for genkendelighed. Kverneland er måske mest kendt for deres kvalitetsplove, men i nyere tid har deres fokusering på især plantepleje sat dem på landkortet inden for sprøjter og gødningsspredere.

- Når vi hos DMC holder Åbent hus i Toftlund den 29. februar, skydes samarbejdet i gang. Her udstiller vi blandt andet Kverneland redskaber - og mon ikke vi er i handelshumør, fremhæver Charlotte Villum Jensen.