Traktorer og ATV'er

Helms TMT-Centret A/S - Stand nr. C-2616

Arctic Cat 550 H1 EFI 4x4 er en ATV med 545 cc væskekølet motor. Den har elektronisk motorstyring og elektronisk betjent differentialespærring.

New Holland - Stand nr. X-1150

New Holland T9.505 er en ny traktor med SCR system for at overholde Tier IV kravene til udstødningen. Den er en del af en ny serie, som skal erstatte den tidligere T9000 serie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

★★★EUR

New Holland T8.360 er en ny traktor med SCR system for at overholde Tier IV kravene til udstødningen. Den er en del af en ny serie, som skal erstatte den tidligere T8000 serie. Den har motoreffektstyring, hvor motoren også kan øge effekten, når hydraulikken belastes og ikke kun ved pto-belastning eller under transport. Den tidligere Cummins motor er erstattet af en FPT Cursor motor med SCR, hvor der skal tilsættes Ad-blue til udstødningen. Motoren er udstyret med en ny form for motorbremse, som lukker delvist for udstødningsventilerne og ikke blot lukker for udstødningen. Motorbremsen aktiveres med en lille pedal ved siden af koblingspedalen.

New Holland T7.210 er en ny traktor med SCR system for at overholde Tier IV kravene til udstødningen. Den er en del af en ny serie, som skal erstatte den tidligere T7000 serie. Den har trinløs CVT transmission.

HC Petersen, HCP - Stand nr. C-2600

Deutz-Fahr Agrofarm 430 TTV er en ny model, som er forsynet med trinløs transmission fra SDF-Group. Den har en 4-cylinder Deutz-Tier3-motor på 80 kW, 109 hk med turbo og intercooler. Den har tre kørestrategier: Manuel, auto og pto-mode.

Deutz-Fahr Agrotron M 420 Profiline er en ny traktor i M-serien. Den har i modsætning til de andre en 4 cylinder motor i stedet for en 6-cylinder motor. Motoren er på 116 kW, 158 hk. Den har commonrail motor med ekstern recirkulation og køling af udstødningsgassen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lamborghini R 4.110 er en luksusudgave af R 3.110 med 3-trins powershift transmission. Den har 60/60 frem-/bakgear. Den har ?tempomat?, så der automatisk kan fastholdes et bestemt omdrejningstal.

Lamborghini RS 80 DT er en ny udgave af de smalsporede Lamborghini traktorer. Den har en opgraderet 3-cylinder motor på 80 kW, 110 hk, med wastegate-turbo, intern recirkulation af udstødningsgas og stop-and-go funktion.

Zetor Forterra 135 er en større model i Forterra-serien. Den har en 100 kW motor, 136 hk. Den øgede effekt er opnået med et nyt 16 ventiler topstykke, intern recirkulation af udstødningsgas, turbolader og intercooler.

Præstbro Maskiner A/S - Stand nr. M-9414

Valpadana VP 2730 er en lille smalsporet kompakttraktor. Den har en 18 kW, 25 hk Yanmar dieselmotor og hydrostatisk transmission med to hastighedsområder.

Valpadana VP 9600 er kompakttraktor med fire lige store hjul. Den kan fås både som knækstyret eller som traditionel styret traktor. Motorer kan fås fra 48 kW, 66 hk til 74 kW, 101 hk. De fås med vendeudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lubriq Centralsmøring - Stand nr. M-9632

★★★DK

Beka Max Combi pumpe er en pumpe til automatiske centralsmøringsanlæg, der kan arbejde med både fedt og olie på samme tid. Der er to indbyggede beholdere, hvorfra olie og fedt strømmer ned til hver sit pumpeelement og videre ud til underfordeler eller direkte til smøresteder.

Masytec (tidl. Lincoln) - Stand nr. M-9734

Lincoln MOS/MOP 212 er et mekanisk drevet oliesmøresystem med fordeler ventiler til centralsmøring af maskiner. De drives fra en aksel på maskinen, og hvert enkelt smørested forsynes med smøremiddel fra et pumpeelement, der kan justeres til den rette dosering.

Kverneland Group Danmark A/S - Stand nr. X-1120

IsoMatch Tellus er en Isobus traktorterminal opbygget over en såkaldt touchskærm, som har to fuldkompatible Isobus-skærme i én. Terminalen har en indbygget harddisk, så man kan lagre instruktionsbøger, reservedelskataloger  og markkort. Via et USB-stik kan brugeren koble sig på internettet og har dermed mulighed for at følge vejrmeldingerne under arbejdet.

★★★EUR

Artiklen fortsætter efter annoncen

Geoseed er en kontrolenhed med ny software teknologi, som via Isobus GPS kan kontrollere, hver enkel udsåningsenhed således, at sårækkerne automatisk slår til og fra i kiler og på forlandet. Kontrolenheden arbejder todimensionalt, og giver mulighed for, at såningen kan ske i parallelle rækker eller diamantformede mønstre. Ved hjælp af et præcist GPS signal bliver placeringen af såsæd kontrolleret i en sådan grad, at parallelle eller diamantformede mønstre opnås.

Maskinhandler Indkøbsringen Amba - Stand nr. X-1100

Rauch - Isobus terminal CCI 100/200 er en mærkeuafhængig og brugervenlig styringsmonitor til brug i forbindelse med Isobus kompatible landbrugsmaskiner. Det betyder, at den samme monitor kan bruges til alle de maskiner, der følger den samme standard.

Thyregod A/S - Stand nr. G-5620

Claas Culti Cam Vision Control er et udstyr til automatisk sporstyring af Thyregod TRV radrenser før planterne kommer op af jorden. Den styrer optisk efter et markørspor, som etableres samtidigt med såningen.

He-Va ApS - Stand nr. X-1210

Euro - Tiller er en 8,0 meter bugseret 6-bullet såbedsharve med planerplanke, langfingerharve og fladjernsvalse.  Harvedybden indstilles centralt på harven. Det er muligt elektronisk at overstyre det elektriske dybdestop, så harvedybden kan styres manuelt.

JF-Stoll Danmark, JF-Fabriken - J. Freudendahl A/S - Stand nr. X-1130

★★★DK

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lemken Juwel 8 er en 6-furet liftvendeplov med elektronisk vendehoved. Den har ikke faste sidestop, hvilket gør det muligt via en vinkelsensor at indstille hældningen på ploven fra førersædet. Denne mulighed kan især på hældninger være en hjælp til at sikre en bedre vending af furerne. Ploven er med variabel furebredde med automatisk   rammeindsving for lettere vending af ploven. Ploven har ?Duramaxx? underplove uden bolthuller. Forplovene kan indstilles uden brug af værktøj.

Kverneland Group Danmark A/S - Stand nr. X-1120

Väderstad Carrier 925 er en 9,25 meter bred tallerkenharve med integreret Crossboard slæbeplanke. Tidligere var max. bredden 6,5 meter.

Väderstad Swift stubharve/nedmulder er i stand til at arbejde ned til 20 centimeters dybde. Den er opbygget med kraftige fjedertænder. Den kan arbejde både med og uden pakvalse.

Maskinhandler Indkøbsringen Amba - Stand nr. X-1100

Kuhn Vari Master 182 NSH er en liftvendeplov med 7 furer. Den har en variabel furebredde fra 12  til 19  tommer med automatisk sammenfoldning før vending. Den har affjedret ?Optidrive? vendehoved og automatisk NSH stenudløser.

Maskinhandler Indkøbsringen Amba - Stand nr. X-1100

Promodis Fan Jet Pro 65 og 130 er 12 V elektriske universalspredere til frø og granulater. De kan fås med beholdere på 50 eller 130 liter. De har trinløs indstilling af spredebredde og dosering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kuhn Venta LC Combiliner 1000?serien med Seedflex er en luftsåmaskine. Den har en 1200 liter beholder. Den har cellehjulsdosering fra 1,5 til 430 kg pr. ha. Der er ?Seedflex? såskærsarrangement med dybderuller.

VM Såmaskiner - Stand nr. M-9610

VM 6000 er en pneumatisk skiveskærssåmaskine til brug i både pløjet jord og til direkte såning i ubearbejdet jord. Den har en arbejdsbredde på 6,0 meter og er udstyret med nyudviklede såarme med dobbelte skiveskær.

Agrometer a/s - Stand nr. G-5610

Agrometer SRS 12 er en bugseret slangetromle med gyllenedfælder, som har højt monteret slangeføringsarm, så den anvendes både med sortjords- og græsmarksnedfælder. Den har hydraulisk forskydelige hjul for fordeling af marktrykket.

Agrometer DPV 250 pumpevogn er en større udgave af den tidligere anvendte pumpevogn til kontinuerlig udlægning af gylle. Den har en kapacitet på op til 250 kubikmeter i timen. Den er fjernbetjent og indeholder et rensesystem til tømning af rør og slanger for gylle.

Biocover - Stand nr. G-5694

SyreN tilsætter koncentreret svovlsyre til gyllen under udbringning. Syren nedsætter gyllens pH, og det reducerer ammoniakfordampningen efter udbringning. Systemet er bygget op omkring en frontmonteret palletank, hvorfra syre pumpes til gyllevognen, hvor syren blandes med gyllen, lige inden gyllen pumpes ind i fordeleren. Syren skal tilsættes så sent som muligt for at undgå skumning. Arbejdssikkerhed er i fokus, Balndt andet kan af- og påmontering af ny palletank ske uden spild af syre

Artiklen fortsætter efter annoncen

Harsø Maskiner A/S - Stand nr. G-5650

Harsø HBN 14,4 bremseskærsnedfælder er en 14,4 meter bred nedfælder med bremseskær. Den har dobbelte hængsel led med mulighed for udligning af trykket på alle skær.

Kyndestoft Maskinfabrik ApS - Stand nr. M-9572

★★★EUR

Kyndestoft Jumbo Uni 5500/7000 er et chassis, hvorpå der kan monteres en tank til enten flydende eller faste materialer i form af flydende eller fast gødning eller såsæd. Maskinen er bagerst forsynet med et trepunktsophæng, som er kraftigt nok til at kunne håndtere for eksempel en 12 meter majssåmaskine. Maskinen vil også kunne blive monteret med en betonblander.

Samson Agro A/S - Stand nr. G-5750

Samson drypstop til gyllenedfældere og - udlæggere består af en spadeventil i en fi berklods for hver to udløb, som automatisk lukker for udløbene, når redskabet hæves fra jorden.

Bogballe A/S - Stand nr. M-9616

Bogballe L2W Plus er en to-skivet liftophængt mineralgødningsspreder med fuldautomatisk vejesystem og 100 procent kørselsafhængighed. Dette er nyt inden for de ?små? spredere. Udstyret er også i stand til at kompensere for  vægtændringer som følge af hældninger i terrænet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bogballe A/S - Stand nr. M-9616

Bogballe BXL 1300 storsækløfter er en større model, som kan sammenkobles med spredere med op til 3300 liter indhold.

Maskinhandler Indkøbsringen Amba - Stand nr. X-1100

KUHN Rauch Axis-H 50.1 EMC+W er en hydraulisk drevet gødningsspreder med op til 50 meter spredebredde. Den kan laste op til fire ton gødning i beholderen, som er forsynet med vejeceller. Det er muligt automatisk at justere nedfaldspunktet på spredeskiverne med CDA teknologi, hvis der ændres på spredebredden, ved sektionsaflukning og ved kantspredning, som kan ske til begge sider. Den har et specielt vejesystem, som ?vejer? gødningen på selve spredeskiven lige før gødningskornene forlader skiven.

Yding Smedie - Stand nr. M-9412

★★★EUR

UV Green Power er en maskine, der anvender UV-lys til svampebekæmpelse og vækstfremme på friland i løg- og kartoffelafgrøder samt jordbær og salat. Den har fl ere rækker med specielle lysstofrør, som eksponerer rækkeafgrøderne fra begge sider med en afmålt dosis lys. Behandlingen skal foretages dagligt i vækstperioden.

Hardi International A/S - Stand nr. M-9814

Navigator ALU TR4 er en kompakt to-foldet aluminiumsbom med en transportbredde på kun 2,55 meter. Bommens centersektion har både affjedret pendul og integreret yawdæmper, som sikrer bommens stabilitet i både lodret og vandret position.

Scan-Agro A/S - Stand nr. M-9512

Scan-Sprayer N4000 er en nykonstrueret trailersprøjte med bruttotankindhold på 4500 liter, hvoraf de 450 liter er i rentvandstanken. Den kan fås med enten fast eller affjedret aksel med variabel sporvidde. Den kan også fås med styrbar aksel for sporfølgning under vending.

★★★EUR

Scan-Sprayer Injektion er et nyt system til direkte injektion af plantebeskyttelsesmidler under sprøjtning. Der skal således kun rent vand i sprøjtetanken. Systemet består af tanke til koncentrerede midler, stempeldoseringspumpe, cirkulationskredsløb med centrifugalpumpe samt en elektronisk styring. Reaktionstiden kan herved komme helt ned på mellem fem og syv meter for fuld ændring af dosering ved alle dyser. Systemet kan håndtere helt op til 8 forskellige midler.

Fasterholt Maskinfabrik A/S - Stand nr. G-5720

★★★EUR

Bording Hydro 10H er en indtræksvandingsmaskine med hydraulisk drift af tromlen. Maskinen har automatisk indkobling af drivsystemet til tromlen, når sprederen er trukket ud. Man skal således ikke tilbage til maskinen for at sætte den i gang. Oliepumpen til hydraulikken drives af en vandturbine. Maskinen er helgalvaniseret for længere holdbarhed.

Maskinhandler Indkøbsringen Amba - Stand nr. X-1100

Kuhn BKE Super 305 mulchmaskine er en slagleafpudser til rydning af græs og buskads. Den har en arbejdsbredde på 3,05 meter og kan sideforskydes. Kan monteres med Y- eller hammerslagler.

Kuhn BP 8300 trippel mulchmaskine er en slagleafpudser bestående af tre selvstændige maskiner, der monteres til venstre, foran og til højre for traktoren. Arbejdsbredden kan herved komme op på 8,3 meter.

Kuhn GMD 8730 trippel skivehøster består af tre selvstændige maskiner, der monteres til venstre, foran og til højre for traktoren. Den har en arbejdsbredde på 8,74m og har automatisk sikring af knivbjælken.

Præstbro Maskiner A/S - Stand nr. M-9414

SaMasz Giga cut er en ?Butterfl y? skiveslåmaskine med en arbejdsbredde på henholdsvis 8,6 og 9,4 meter. Den kan fås med eller uden crimper og med eller uden bånd til samling af græsset bag traktoren. Den har automatisk sikkerhedsløft af maskinen, hvis den rammer en forhindring. Den har også hæve-sænke automatik, der gør det muligt at hæve maskinen til en forudbestemt højde ved tryk på en knap. Maskinen kan også anvendes på traktorer med vendeudstyr, hvor den frontmonterede del så placeres sammen med de andre to enheder.

Pöttinger - Stand nr. M-9630

★★★DK

Pöttinger Autocut er et system, som gør det muligt at slibe knivene i snitterenheden på Pöttinger snittevogne. Slibeprocessen styres fra traktoren og kan efter behov stilles til at slibe knivene fra én til 10 gange. Den kan også styres manuelt. En slibning med systemet tager fire til fem minutter mod normalt ca. 45 minutter, hvis knivene skal ud og slibes manuelt.

Scan-Agro A/S - Stand nr. M-9512

Scan-Rake RTF330 og RTF380 er frontmonterede pick-up river til sammenrivning af græs og helsæd samt til luftning og sammenrivning af halm. Den bæres af to affjedrede hjul. Arbejdsbredden er henholdsvis 3,3 og 3,8 meter.

Compex - Stand nr. J-7100

★★ EasyLock type 30 og 60 til plansiloer

Easy Lock er et system til fastholdelse af overdækning over ensilagesiloer. Det består af nogle brede bånd, som kan erstatte sand eller bildæk. De anvendes på samme måde som laststropper på lastvogne, idet de fastgøres til fastmonterede øjer på silovæggen. Type 30 er til køresiloer, mens type 60 er til markstakke

Fasterholt Maskinfabrik A/S - Stand nr. G-5720

★★★EUR

Fasterholt Rundballevogn RB 3 er en tohjulet vogn, der spændes fast til rundballepresserens bagaksel. Ballerne læsses straks, de er ude af ballekammeret, og der kan være tre baller på vognen. Aflæsningen kan ske, så ballerne samles i grupper eller rækker for hurtigere læsning, når de skal køres væk fra marken.

HC Petersen, HCP - Stand nr. C-2600

Tanco 1814 LA er en bugseret balleindpakker, der kan indpakke alle typer storballer og rundballer op til Ø150 cm. Den har en læssearm med klemfunktion til læsning af ballerne. Armen kan også fastholde en balle, indtil den første er færdigpakket. Pakkeren har to forstrækkere og to plastruller for hurtig pakning. Maskinens arbejde kan styres fra en monitor i traktoren.

Maskinhandler Indkøbsringen Amba - Stand nr. X-1100

Kuhn SW 4004 er en selvlæssende portalwrapper, der kan indpakke både storballer og rundballer. Kapaciteten er op til 80 baller i timen. Den kan selv vippe ballerne op på rullerne ved at køre hen over dem.

Webstech - Stand nr. D-3342

★★★EUR

SensSilage er et trådløst sensorsystem til internetovervågning af ensilage i silo, stak eller wrapballer. Sensorerne, der ligner tennisbolde, placeres i ensilagen under indlagringen. Herefter kan de sende oplysninger af betydning for   ensilagens kvalitet via et databehandlingsmodul til en pc. Sensorerne kan måle en række fysiske og kemiske tilstande i ensilagen. Ved udtagning af ensilagen følger sensorerne med ensilagen gennem foderblanderen og til foderbordet, hvor de kan opsamles, når dyrene har ædt op.

Fog A/S, Henrik A. - Stand nr. C-2618

Rinieri EL 90 er en rækkekultivator i form af en sideforskydelig 90 cm bred rotorharve til kultivering mellem buske og frugttræer. Når den rammer en forhindring, viger den automatisk uden om.

PC Stål ApS - Stand nr. F-5106

PC Flishugger type PC1180-IC er konstrueret efter skiveprincippet. Den har en indføringsåbning på 40x40cm. Den er som standard forsynet med ledningsbåren fjernbetjening af indføringsvalserne. Den har omdrejningsvagt og intern hydraulik.

Agro X ApS - Stand nr. M-9534

Selvkørende fuldfoderblander, 35 kubikmeter vertikal blander med to blandesnegle. Blanderen er forsynet med hydrostatisk/mekanisk fremdrift, der sikrer trinløs hastighed fra 0 ? 40 km/t. Den fuldt trinløse transmission er designet til landevejskørsel. 270 kW motor. Læssefræser med stor kapacitet og 80 centimeter bredt læssebånd. Aflæsning til begge sider, aflæssebåndet er placeret foran blandekaret.

Grene - Stand nr. H-6210

Young Line OK 800 Helstøbt plasttrug til kalve får og geder. Truget er 80 centimeter langt og vejer 3,9 kg. I forhold til firmaets øvrige plasttrug er der ændret på dybden og bredden, så det bedre er tilpasset får og geders anatomi. Truget har et rumfang på 32 liter og er forsynet med integrerede ophæng til montering på vandrette rør.

HC Petersen, HCP - Stand nr. C-2600

RMH Mixellent 22 er en selvkørende fuldfoderblander, 22 kubikmeter vertikal blander med to blandesnegle. Blanderkarret er placeret på fire vejeceller tilsluttet en indbygget computer. Hydrostatisk fremdrift og en 153 kW motor.

Ribers Maskinimport - Stand nr. M-9736

RI-MACH Easy Cut - ensilageudtager / blokskærer er til montering på stor læssemaskine. Udtageren er forsynet med tænder i bunden og et lukket overfald monteret med kraftige knive. Det sikrer et rent snit ved udtagning, så der ikke efterfølgende trænger ilt ind i stakken.

ACO Funki A/S - Stand nr. J-7140

ACO Funki VD5 er en nyudviklet volumen dosering til tørfoderanlæg. Beholderen er fremstillet af transparent plast, og udløseren er udformet som en kugle. Beholderen er forsynet med en stor klap, ligesom den nederste tragt kan skrues af. Begge dele gør det nemt at rense beholderen for foderrester.

Agrisys ApS - Stand nr. J-7214

Agrisys-Nedap Variabel træningsstation kan justeres i såvel længde som bredde ved, at der indsættes forsnævringsplader i stationen. Dermed sikres det, at små dyr ikke kan vende sig, og nervøse dyr kan ikke stå lige inden for lågen uden at registrere en foderration.

Agrisys-Nedap Multifasefodring og Mikrodosering anvendes til fodring med op til fire forskellige foderblandinger i Agrisys-Nedaps foderstationer til drægtige søer. Systemet består af en opdeling af standard fodertragt samt syv forskellige snegle typer.

Agrisys-Nedap Intelligent Eat Speed Control er en nyudviklet software til styring af elektronisk sofodring, hvor det også er muligt at lægge ædehastigheden ind i en given foderkurve. Målet er at optimere træningen af dyrene i at bruge foderstationen.

Big Dutchman (Skandinavien) A/S - Stand nr. J-7320

★★★EUR

CallMatic trugsensor P665 anvendes i foderstationer med vådfodring til løsgående drægtige søer. Trugsensoren måler løbende niveauet af foder i truget, og hvor hurtigt soen tømmer krybben. Dermed kan fodercomputeren automatisk og individuelt regulere udfodringshastigheden efter soens ædehastighed, hvilket øger foderstationens kapacitet.

BoPil A/S - Stand nr. J-7230

Med BoPil ? Energybooster kan hver enkel faresti fodres direkte med individuelle mængder olie. Olien kan doseres alene eller sammen med almindelig fodring. Med energybooster kan foderets energiindhold, og derved soens individuelle energioptagelse øges.

Daltec A/S - Stand nr. J-7216

Daltec ? Feed Assistent Online er en fodercomputer, der styrer individuel tildeling af foderportioner via elektroniske foderventiler. Fodercomputeren har et numerisk tastatur, et større display, en logbog samt online forbindelse, så fodercomputeren kan fjernbetjenes fra en pc.

Daltec ? Optagerstyring 1-kanal anvendes til styring af en elektrisk optagerstation til tørfodringsanlæg. Det styrer indtaget af en foderkomponent til fodringsanlægget. Ved fasefodring, anvendes én styring og optagerstation pr. foderkomponent/blanding.

Sdr. Vissing Staldinventar A/S - Stand nr. L-9314

SVS Multi er en foderstyring, som anvendes til styring af multifase tørfodringsanlæg i svinestalde. Styringen er bygget op omkring en PLC styring med en touch skærm til styring af programmet. Styringen kan håndtere op til fem forskellige foderblandinger.

Skiold A/S - Stand nr. J-7228

SKIOLD Maximat Porker/Weaner skyllesystem, anvendes til rengøring af vandrør og ventiler på foderautomaten. Formålet med rengøringen er at fjerne vitaminrester samt urenheder fra rør og drikkeventiler. Systemet består af et PVC-rør med en lille diameter, der monteres i vandrørene. Ved rengøring åbnes for vandtrykket i PVC-røret, og dermed  skylles rør og filtre på drikkeventilerne igennem.

Skiold A/S - Stand nr. J-7228

SKIOLD Transponderstation har en række nye elementer. Foderstationen er justerbar i bredden, som gør det muligt at tilpasse den til dyrenes størrelse. Stationens fodertrug er designet ud fra soens ædeadfærd samt ergonomi med henblik på reduceret foderspild. Den forreste ende af stationen er åben for besigtigelse, og et automatisk skyllesystem skyller den forreste del af fodertruget under fodringen. Dette sikrer, at der ikke efterlades foder i truget og giver frisk foder til hver so.

SKIOLD konusblander anvendes til udvejning og blanding af foderkomponenter i forbindelse med hjemmeblanding af foder. Foderblanderen, som er fremstillet af rustfrit stål, er opbygget af et konisk formet blandekammer med et blandeaggregat.

SKIOLD MiniPork Drive Unit and Hopper er en nyudviklet drivstation og optagerstation til tørfodringsanlæg. Designet af begge enheder sikrer, at der ikke sker ophobning af foderrester, hvilket reducerer arbejdet med rengøring og vedligehold.

SKIOLD Centrifugalpumpe til vådfodring er en nyudviklet pumpe til vådfodringsanlæg. Designet af pumpehuset er ændret, så der er tilstrækkelig plads til foderblandinger med både høj og lav densitet. Samtidig er der integreret en anti-kavitationsplade i løbehjulet. Det ændrede design og anti-kavitationspladen, øger pumpens effektivitet, reducerer støjniveauet og reducerer slitagen på pumpen forårsaget af kavitation.

SKIOLD vådformalingssystem anvendes til håndtering og formaling af majs med et vandindhold på 25 ? 45 procent. Ved formaling cirkuleres vandet fra blandetanken gennem møllen for dermed at forhindre, at det formalede majs blokerer møllen.

Øgendahls Maskinfabrik A/S - Stand nr. D-3130

★★★EUR

Øgendahl Maskinfabriks transportsystem til mineraler ved hjemmeblanding af foder er et nyudviklet system, der adskiller sig fra øvrige produkter på markedet ved, at transporten sker ved hjælp af vakuum. Anlægget er bygget op omkring en forbeholder monteret på vejeceller over foderblanderen, en vakuumpumpe og en række ventiler, der monteres på mineralpåslagene. Når de forskellige mineraler er samlet i forbeholderen bliver den udløst, og mineralerne falder ned i blanderen. Fodercomputeren styrer åbning og lukning af ventilerne på baggrund af vejesignalerne samt dosering af mineralblandingen i foderblanderen. Anvendelsen af lufttransport gør det mere enkelt, og øger fleksibiliteten ved opbygningen af male-blandeanlæg og reducerer arbejdet med vedligeholdelse og rengøring af transportsystemet.

MT Højgaard a/s - Stand nr. L-9310

MT Højgaard intelligent varmeunit anvendes til forvarmning af ventilationsluften i MT Højgaards svinestaldskoncept. Varmeunit´en er opbygget af ribberør. Placeringen i ventilationskanalen øger ribberørenes varmeafgivelse med 100 procent.

Møller Mouridsen ApS - Stand nr. K-8030

AGROalarm er en nyudviklet alarmfunktion med mulighed for at overvåge klima-data og give overblik over energiforbrug. Systemet består af en central enhed, som kan tilsluttes et ubegrænset antal betjeningsenheder og et antal satellitter, som hver især kan interface til et stort antal forskellige sensor-typer. Alarmer afgives efter en vagtplan indlagt i systemet, via mobiltelefon nettet med talebeskeder og sms. Hele bedriftens samlede alarmsystem fjernovervåges via internet fra en fælles servercentral, som i tilfælde af lokal funktionssvigt afsender alarm til vagthavende.

Skiold A/S - Stand nr. J-7228

SKIOLD ribberør anvendes til opvarmning i svinestalde. Ribberørene er fremstillet af varmgalvaniseret stål og kan  leveres i 1 og 1½ tommer rørdiameter. Ved at øge overfladen på ribberne er ribberørenes varmeafgivelse ved konvektionsopvarmning øget kraftigt.

Skov A/S - Stand nr. K-8150

BIO Flex er en videreudvikling af SKOVs Farm AirClean biologiske luftrenser til rensning for lugt, ammoniak og støv. Videreudviklingen består i et nyudviklet reguleringsprincip, en nyudviklet patentanmeldt vaskerobot til rengøring af filterelementerne, en patentanmeldt hulplade, der placeres foran første rensetrin i luftrenseren, hvilket sikrer en jævn fordeling af luften over filterfladen og en reduceret støvbelastning samt en optimering af det mekaniske princip for overrisling af filterarealet.

★★★EUR

Dynamic Air er et nyt princip til online måling af luftydelse i luftudtag fra mekanisk ventilerede stalde. Måleprincippet består i, at en differenstrykmåler placeres ved spjældet i luftudtaget. Sammen med information om spjældets position og ventilatorens hastighed, kan klimacomputeren beregne luftgennemstrømningen uden anvendelse af bevægelige mekaniske komponenter og uden at øge luftmodstanden gennem luftudtaget. Præcis måling af luftydelsen er specielt vigtigt ved regulering af minimumsventilation, da en for lav minimumsventilation kan være kritisk for dyrenes velfærd og produktivitet, mens en for høj minimumsventilation vil kunne medføre højere udgifter til opvarmning.

VengSystem - Stand nr. M-9800

PC Sow Version 2 kan reducere energiforbruget til opvarmning af smågrisehuler i farestalden. Energibesparelsen opnås ved at overstyre varmelamperne i forhold til udetemperaturen. Overstyringen af varmelamperne sker ved, at en temperaturføler placeret udendørs slukker for varmelamperne, når udetemperaturen kommer over et niveau, hvor der ikke er behov for at tilføre ekstra varme til pattegrisene. Potentialet for energibesparelsen er i størrelsesordenen 5 ? 10 procent.

Jakobs smedie / Jakobssmedie - Stand nr. G-5820

Klovvask fra Jakobs Smedie er et spulesystem til montage i nye såvel som eksisterende malkestalde. Der monteres rustfrie rør med fladspredende dyser på gravkanten. Dyserne kan anvendes dels til vask af køernes klove under malkningen og dels til spuling af malkepladserne efter malkning.

Ribers Maskinimport - Stand nr. M-9736

Teagle 505M er en bugseret halmknuser til forskellige strøopgaver. Halmknuseren er forsynet med et fjernstyret blæserrør med tud, så halmen kan blæses ind i bokse, hytter og lignende. Halmknuseren er forsynet med et fødebrod med plads til tre big baller. Det betyder, at den som strømaskine har en betydelig kapacitet, da den kan medbringe en stor halmmængde. Det gør den også meget velegnet til etablering af flydelag på gyllebeholdere, som kræver en stor mængde halm.

Brørup Traktor- & Maskincenter - Stand nr. G-5608

FAN PSS er en Presse Skrue Separator til separering af gylle. Gyllen pumpes fra fortank/beholder op i separatoren. Den tynde del af den separerede gylle pumpes tilbage, mens fiberfraktionen kan anvendes til strøelse i sengebåse.

MT Højgaard a/s - Stand nr. L-9310

MT Højgaard intelligent gylleprop version 1 produceres af MT Højgaard som en del af et svinestaldkoncept. Systemet består af aktuator, som via en rustfri stålstang er koblet sammen med gylleproppen. Udslusningen af gylle fra stalden styres via forudbestemte åbnings- og lukketider. SmartFarm registrerer, om gyllepropperne åbner og lukker, som de skal. Den automatiske udslusning af gylle letter det manuelle arbejde og sikrer i højere grad, at gylleanlæggets vakuumeffekt fungerer optimalt.

ACO Funki A/S - Stand nr. J-7140

Funki KS Saloon door er udformet, så den kan monteres på eksisterende drægtighedsbokse. Dermed er det muligt at genbruge eksisterende drægtighedsbokse til indretninger med løsgående drægtige søer, så 2013-kravene er opfyldt.

ACO Funki A/S 35 millimeter plastplanker produceres i højder på 250 og 500 millimeter. Plankerne er udformede med flad overkant og kan klikkes på eksisterende 250 og 500 millimeter planker. Derved kan der etableres plankevægge i højder med 250 millimeter intervaller og afslutning med flad overkant.

Multiboks Comfort er indrettet med sikkerhedsanordning og i nye bredder. Den vipbare låge er forsynet med en sikkerhedsanordning, så Comfort-boksens konstruktion ikke bliver belastet, hvis to søer er på vej ind i æde-/hvileboksen samtidig.

FunkiFlex lågen er konstrueret, så den lukker tæt sammen om stolpen for derved at undgå gødningsrester på gangen. Alle overflader er glatte og afrundede, så de er skånsomme for dyrene og nemme at vaske. Endvidere kan lågen vendes i forskellige kombinationer.

AP Company A/S - Stand nr. L-9105

AP-Strong fibre panels består af massive glasfiberplader og glasfiberstolper med unikke adaptorer. AP glasfiberplader er produceret i ny glasfiber med indstøbt top coat. Det vil sige, at alle fire sider samt forborede huller er lukkede med indstøbt top coat.

Agrisys ApS - Stand nr. J-7214

Agrisys-Nedap EID 25 øremærke er et elektronisk øremærke til grise, får og geder. Øremærket er et passiv RFID mærke med en god læseafstand. Mærket er designet til en lang levetid i et barsk miljø. Den nyudviklede låse-ring giver en let mærkning af dyrene samtidig med en lav tabs rate på mærkerne. Mærket har en lav vægt og er derfor egnet til anvendelse på helt små dyr, som samtidig er stærke nok til også at blive båret af det voksne dyr.

Alulette Vision ApS - Stand nr. J-7119

OEM - Vandtæt GSM/GPRS er et alarm-kamera, som kommunikerer med trådløse alarmsensorer og sender live video og MMS billeder til mobiltelefonen ved alarm. Kameraet er vandtæt og velegnet til udendørs- og staldmiljø.

Klovplejeboksen.dk - Stand nr. J-7168

Piggytrim Klovplejeboks er et behandlingsredskab til fiksering og løft af grise i forbindelse med klovbeskæring. Boksen kan hæves så højt over gulvet, at klovbeskæringen kan gennemføres i en behagelig arbejdshøjde.

Salfarm Danmark A/S - Stand nr. M-9974

ThaMa 223 ? automatsprøjten er opbygget af et lukket metalsystem og med stempler af metal, der giver mulighed for helt små doser og en meget nøjagtig dosering. Der kan påsættes både 20, 50 og 100 milliliter flasker på sprøjten.

VengSystem - Stand nr. M-9800

VengSystem Splitammer er en automatisk afspærring, der kan sættes på afspærringen ind til pattegrisehulen, Når man ønsker splitamning lukkes adgangen til hulen med et bevægeligt spjæld, der holdes fastlåst i en indstillelig tid. De største pattegrise flyttes ind i hulen, mens de små bliver ved soen og kan få mælk. Når tiden udløber åbnes automatisk for hulen, og de største grise kan igen komme ud.

Nordic Stald Kemi - Stand nr. J7120

ALPURO Acido er en speciel mælkeerstatning til kalve. Produktet er en mælkeerstatning med lav fedtindhold og syrnet med citronsyre. Anbefales til opblanding med sødmælk.

Salfarm Danmark A/S - Stand nr. M-9974

Bovisal Pearls CaP er fremstillet til forebyggelse og behandling af Calcium mangel hos køer efter kælving (mælkefeber).

Chevivit E-Selen/R er en flydende forblanding med Vitamin E, Vitamin A, Vitamin D3 og Selen til kalve, lam og gedekid. Kan også anvendes i økologisk brug.

Unitron A/S - Stand nr. L-9320

Unitron Omega 3 struktur er et tilskudsfoder til kvæg med højt indhold af sojaskaller og havreskal mel.

Dansk Vilomix A/S - Stand nr. J-7157

★★★DK

DHA Gold er et tørret helcellet algeprodukt med højt indhold af langkædede fedtsyrer. Omega-3 fedtsyren DHA udgør minimum 18 procent af produktet og det samlede fedtindhold er mindst 35 procent. Produktet kan bruges til at opnå et højere indhold af langkædet omega-3 fedtsyrer i æg, kød og mælk. DHA-gold kan endvidere anvendes til søer for at opnå mere livskraftige pattegrise, og forsøg tyder på, at anvendelse af DHA-gold kan reducere dødeligheden i farestalden og øge fravænningsvægten.

Nordic Stald Kemi ApS - Stand nr. J-7120

Animamineral Basic er fintformalet naturligt forekommende ler/stenmineral (clinoptilolite), der anvendes som ekstra tilskud til normalt sammensat foder til grise mellem 7 og 30 kg. Det kan anvendes som ekstra mineraltilskud og som ammoniakbinder både i tarm og gylle.

Salfarm Danmark A/S - Stand nr. M-9974

Chevivit E-Selen/S består af selen, E-vitamin, B12 vitamin og folinsyre blandet med økologiske vegetabilske olier og findes i 250 milliliter flasker. Formålet med produktet er at give økologiske soholdere mulighed for at give et ekstra tilskud af disse næringsstoffer.

Vådfodereksperten - Stand nr. J-7300

Fermenteret rapsprotein består af cirka 75 procent rapsskrå/kage, som er fermenteret sammen med cirka 20 procent hvedeklid og 5 procent kartoffelbiprodukt. Fermenteringen øger fosforfordøjeligheden og medfører et indhold af mælkesyre på cirka 5 procent. Analyser (EFOS og EFOSi) tyder på, at fermenteringen øger fordøjeligheden moderat i forhold til udgangsfodermidlerne. Formålet med produktet er at forbedre rapsskå/kages værdi, så det kan anvendes med større dosering til både grise, køer, fjerkræ og mink.

Fuldfermenteret færdig foder til smågrise er en ?fuldfermenteret? foderblanding med højt indhold af mælkesyre og et pH på 3,7-3,8. Formålet med produktet er at levere et vådt produkt, som er mikrobielt stabilt, og derfor kan anvendes som tilvænning til vådfoder.

AJ Energi - Stand nr. L-9118

Rapsstrøprodukterne AJ Strømel, AJ Kross grov, AJ Kross fin og AJ Rapshalmpiller er fire udgaver af varmebehandlet og presset rapshalm, som er sterile lige efter fremstilling. De fire produkter har forskellig finhedsgrad tilpasset henholdsvis smågrisehuler, kvægbesætninger, fjerkræstalde og hestebokse. Rapshalmen har specielle egenskaber, som gør, at overfladen kan være tør, selv om der er bundet meget væske længere nede i strøelsen. Det binder også mindre til pels end andre produkter.

Dansk Dyrestimuli a/s - Stand nr. L-9114

Easy-way strøelse er et nyudviklet granulat, som kan anvendes som strøelse til næsten alle former for dyrehold. Easy-way strøelse er primært lavet af hvedehalm. Det produceres i flere varianter, som er målrettet til den specifikke anvendelse.

Klovplejeboksen.dk - Stand nr. J-7168

Kruuse Bovivet Hoof Bandage - behandlingsstrømpe er til hurtig og sikker forbinding af klove i forbindelse med behandling af klovsygdomme. Strømpen er et elastisk figursyet hylster, som deler sig ud i to rør. Den trækkes op over koens ben som en forbinding og dækker koens klove. Strømpen er lavet af et vandtæt materiale, og der skal derfor ikke foretages nogen ekstra fugtbeskyttelse af strømpen. Strømpen er forsynet med et indlæg, som kan anvendes i  forbindelse applikation af eventuelle behandlingsmidler.

Nordic Stald Kemi ApS - Stand nr. J-7120

Nordic Fiber-Hyg er et tørdesinfektionsmiddel med diarréhindrende tilsætningsstoffer til anvendelse på gulve i farestalde og andre svinestalde efter vask. Produktet indeholder kartoffelfibre, som medvirker til udtørring. Kartoffelfibrene kan desuden virke i grisenes mavetarmsystem, da grisene æder af produktet. Den samlede effekt af færre kim på gulvet og effekten i mavetarmsystemet forventes at være mindre diarré.

Grene - Stand nr. H-6210

Grene Isolatorrør i afkortede længder bruges på træpæle som isolering af strøm ved indhegninger. Rørene findes i to forskellige længer til henholdsvis hjørnepæle og mellem pæle. Tidligere fandtes isolator rørene kun i ruller á 25 meter.

Poda A/S - Stand nr. J-7170

★★★EUR

Poda SmartFence er et flytbart 4-tråds elhegn, hvor alt er samlet i ét. Et differentiale sørger for ligelig opspænding af trådene med kun ét spolehåndtag. Hegnet er velegnet til midlertidige indhegninger, stribeafgræsning, foldopdelinger

Poda Multinet er et finmasket high-tensile nethegn med krydsknuder, der giver høj styrke. Hegnet har en lille maskestørrelse, der gør hegnet velegnet til sikringshegn, dyrehegn, hundegård, boldbane med mere.

ACO Funki A/S - Stand nr. J-7140

ACO Funki staldvindue er udført i plast, og glasset har en U-værdi på 1,1. Vinduets karm udføres i en bredde, der svarer til ydervæggens tykkelse. Vinduet åbnes med et håndtag foroven og hængsler forneden. Fås med vinduet midterstillet eller hvor det flugter med indermuren. Fås i forskellige størrelser.

MT Højgaard a/s - Stand nr. L-9310

MT Højgaard automatisk skydedør version 1 produceres som en del af et svinestaldkoncept. Dørpladen er monteret på en skydeskinne med et friktionsled. Friktionsleddet sikrer, at døren kan slutte tæt mod karmen, og at undertrykket i staldrummet kan holdes konstant, og dermed at ventilationen fungerer optimalt. Døren åbnes ved hjælp af en trykluftcylinder, der betjenes ved hjælp af snoretræk, der kan monteres i forskellige afstande fra døren.

Harsø Maskiner A/S - Stand nr. G-5650

Harsø HBP30 er en flangemonteret centrifugal-pumpe beregnet til biogasanlæg. Den placeres under gulvniveau, sammenkobles til suge- og pumpeledningerne og anvendes til flytning af gylle imellem forskellige tanke.

KSM-Stoker - Stand nr. E-4218

KSM-Stokers mekaniske røgrørs-renser er en automatisk røgrørsrenser, der består af spiralformede røgturbulatorer, der er monteret i vandretliggende røgrør. Spiralerne er ført ud, så de alle er i indgreb med en lodretstående plade, der er monteret udvendigt på kedellågen. Pladen drives rundt af en elmotor, hvorved alle spiralerne på en gang drejes rundt, og som snegle fører asken ud af røgrørene. På denne måde sikres det, at aske og støv bliver inde i kedlen.

KVA Diesel - Stand nr. E-4304

KVA Vind 5 og Vind 10 er 5 kW og 10 kW vindmøller med pitchregulerede vinger, så vingerne automatisk tilpasser sig vindhastigheden. Møllenavet er koblet direkte på generatoren uden brug af gearkasse. Der er både mekanisk og elektronisk bremse.

Liagro A/S / Benekov - Stand nr. E-4114

BENEKOV D25 Lambda modulerende brændekedel med iltstyring kan reguleres fra 10 til 25 kW, og den er udrustet med både blæser og røggassuger. Den automatiske ydelsesstyring er baseret på iltmåling i røggassen og temperaturmåling i akkumuleringstanken ? sidstnævnte medfører, at akkumuleringstanken kan være mindre end ellers. Ved hjælp af styringen, der omfatter såvel blæser som røggassuger, sikres der en ren forbrænding i hele ydelsesområdet.

BENEKOV R8 Multifuel stoker med iltstyring er et lille, kompakt stokerfyr med selvrensende brænderhoved til træpiller, korn og andre slaggedannende brændsler. Når kransen å brænderhovedet roterer, fjernes sand, akse og slagger fra forbrændingszonen.

Overdahl Kedler ApS - Stand nr. E-4134

★★★EUR

Electronic Particle Filter, EPF er et elektrofilter til rensning af røg fra halmfyr. Det består af runde skiver, der drejes rundt af en lille gearmotor. Mellem skiverne er der monteret skrabere, der renser skiverne for støv. De elektriske udladertråde renholdes af en vibrator. Skiverne i filteret er ophængt med en indbyrdes afstand på 130 millimeter, og røgen ledes vandret gennem kanalerne. Elektrofilteret er kompakt bygget med forholdsvis små ydermål. Effektbehovet er 300-600 Watt. EPF filteret kan monteres på såvel Overdahls egne halmfyr som på andre fabrikanters anlæg.

KWH Pipe - Stand nr. D-3356

WehoSeptic og Weholite er produktnavne for bundfældningstanke og samletanke til spildevandsrensning i det åbne land. De er udført i PE plast og kan tåle grundvand i nedgravet tilstand.

Big Dutchman (Skandinavien) A/S - Stand nr. J-7320

Visual farm protokollen er implementeret i CallMatic proces programmet. Protokollen muliggør en ensartet brugerflade med integreret timetæller, service kalender og datalogning af samtlige felter samt mulighed for sprogskift.

MIT3 er en nyudviklet håndterminal med en PDA-lignende brugerflade med 3,5 tommer grafisk touchscreen. Brugerfladen er designet med navigationstaster, således at enhåndsbetjening er mulig under justering af de mest almindelige parametre, der foretages under rundgang i stalden. Terminalen kan kommunikere trådløst via WiFi og Bluetooth, den har indbygget RFID-læser samt stregkodelæser. MIT3 er indbygget i en robust enhed, der tåler staldmiljøet.

BreednCare Danmark - Stand nr. J-7111

Nedap Velos Lactivator er et internetbaseret brunst-observationssystem til kvæg. Aktivitetsmåleren er baseret på pedometer teknologi til brunstobservation i kvægstalde. Aktivitetsmåleren kan fås til både ben montering og halsrem.

DLBR / Dansk Landbrugsrådgivning - Stand nr. D-3230

DMS er et videreudvikling og opdatering af Kvægnøglen med indbyggede faciliteter til styring af besætningen, samtidig med at der er kommunikation til landmandens egne managementsprogrammer samt til de øvrige rådgivningsværktøjer

Mark Online Light er en forenklet udgave af Mark Online. Programmet har indbygget indtastningskontrol, som tester oplysningerne op mod Middeldatabasen og giver besked, hvis der er angivet ulovligt middel eller dosis.

LetFarm - Stand nr. D-3116

★★★EUR

LetFarm, LetRegistrering er en GPS-registreringsmetode til brug ved markopgaver. Registreringerne indberettes til on-line programmet LetMark for viderebearbejdning i form af for eksempel statistikker, lagerføring med videre. Det anvender en smartphone med styresystemet Android. Programmet benytter GPS-signaler fra denne enhed, så man hele tiden registrerer, hvor man er.

Skov A/S - Stand nr. K-8150

FarmOnline Program Manager er et programmodul til FarmOnline, som anvendes til at danne overblik, styre og kontrollere indstillinger i klima og produktionsstyringer på én eller flere farme. Modulet kan uploade den samme indstilling til mange klima- og produktionsstyringer.

FarmOnline Slagtekyllingemodul er en ny programpakke (Broiler Module) til FarmOnline managementsystem til slagtekyllingeproduktionen. Dette modul giver slagtekyllingeproducenten et overskueligt overblik over nøgletallene i produktionen.

VengSystem - Stand nr. M-9800

PC-log er et program som giver et samlet overblik. På skærmen vises logværdier for en række områder, styringernes indstillinger for de forskellige sektioner, samt alarmtilstanden, det vil sige ingen, aktiv eller kvitteret.

ACO Funki A/S - Stand nr. J-7140

ACO Funki gelændersystem er til beskyttelse mod fald i korngrave og andre steder med niveauforskelle, hvor der er behov for sikkerhedsmæssig fysisk afskærmning. Gelændersystemet består af metalbeslag, som passer til 25 millimeter rør.

Grene - Stand nr. H-6210

Grenes LED lygteprogram er et komplet system bestående af baglys, bremselys, blinklys, baklys, tågelys, nummerpladelys og trekantet refleks. Den kan tilkobles el fra 10-30 V. En indbygget modstand beskytter mod overspænding.

Maraton Danmark, Hjallerup Maskinforretning - Stand nr. L-9304

Maraton vogne er tip- og afskubber-vogne til alle former for transportopgaver. Vognene har galvaniseret ramme og kan fås med forskellige former for aksler afhængig af lasteevnen.

Thyregod A/S - Stand nr. G-5620

Tim Græsvogn model GSV 58 er en stor frakørselsvogn til græs og majs. Den har et rumindhold på 58 kubikmeter, og bæres af tre aksler med LS styring og hævbar foraksel. Den har affjedret trækbom.

Alo Danmark A/S - Stand nr. M-9510

Alo LCS er en ventilblok og kontrolenhed til styring af frontlæssere. Det hele kan gøres trykløst, så det er let at frakoble, uden at motoren behøver at stoppe. Betjeningen kan klares med et lille joystick til tommelfingeren, og redskabets positioner kan følges på en lille skærm. Der er mulighed for flydestilling både på læsser og redskab.

Helms TMT-Centret A/S - Stand nr. C-2616

Schäffer minilæsser serie 2300 og 2400 (entreprenør) har fået opgraderet kabine, som er med støddæmpere og varme.

Schäffer 9380 T teleskoplæsser er en 12-14 tons knækstyret teleskoplæsser med en læssehøjde på 6,9 meter. Den maksimale løftekapacitet er 4900 kg. Læssearmen er med 2-leds udskud. Motoren er en 132 kW, 180 hk, Deutz motor. Føreren kan under belastning skifte mellem tre hastighedsområder. Ved kørsel med let last og høj hastighed kan den ene oliemotor frakobles for at spare brændstof.

Schäffer knækstyret læsser serie 4300 har fået opgraderet kabine, som er med støddæmpere og varme/køling.

Schäffer knækstyret læsser serie 3300 og 3400 (entreprenør) har fået opgraderet kabine, som er med støddæmpere og varme/ køling.

Pon Equipment A/S - Stand nr. C-2710

Caterpillar TH407 er en teleskoplæsser med bl.a. affjedret læsseudstyr. Motoren, som er på 74,5 kW, 101 hk, har vendbar kølevinge. Løfteevnen er max. 3700 kg. Rækkevidden er 3,76 meter, hvor løfteevnen er 1500 kg. Løftehøjden er 7,3 meter, hvor løfteevnen er 2000kg.

Nolan - Stand nr. M-9836

Nolan Weight System er en mobil eller stationær brovægt, som er konstrueret med sammenklappelige ramper. Den kræver ikke nødvendigvis et helt jævnt underlag og kan derfor medbringes i marken.

Epoke A/S - Stand nr. C-2606

★★★EUR

Combisprederen Sirius Combi S-4902 giver mulighed for syv forskellige udlægningsmetoder: Salt, sand, split, befugtet tørstof, væske, væske tilsat tørstof, og væske tilsat befugtet tørstof. De mange udlægningsmetoder gør, at samme spreder kan tilpasses omskifteligt vintervejr. Sprederen har fået en ny unik betjening, hvor regulering af væske og tørstof sker synkront. Justering af spredebredde foregår i step af én meter fra tre til elleve meter. Teknikken til væskepumper, hydraulikmotorer, servomotorer med mere, er optimalt beskyttet i et tæt aflukket maskinrum. Tankkapaciteten er hævet fra 8.200 liter til 9.500 liter, med modulært opbyggede fronttanke á 2.500 liter.

Epoke City Sprayer, vejmodel, er en lille væskespreder med et beholderrumfang på 720 -2160 liter. Det er en saltspreder, som kan monteres på ladet af en bil og har variabel spredebredde fra 1 ? 5,75 meter.

Epoke TP3 er en liftophængt tallerkenspreder til befugtet salt, hvor spredebredden kan varieres fra 1,5-6 meter. Den har også valseudlægger. Doseringen er kørselsafhængig, så der uanset hastighed spredes lige meget pr. m2.

Igloo Trailer S2400 er en båndspreder, som kan udlægge alle former for tørstof eller befugtet tørstof, som for eksempel vejsalt. Sprederen drives af en hjulpumpe på trailerens chassis eller fra det trækkende køretøjs hydraulik.

Fransgård Maskinfabrik A/S - Stand nr. X-1230

Fransgård kæderydder/kratknuser FKR-150HY er en hydraulisk drevet buskrydder, som er monteret med 2 eller 4 kædestykker på en lodret aksel. Kæderne er fleksible overfor sten og lignende. Den kan monteres på redskabsbærer eller kranarm på en rendegraver.

Helms TMT-Centret A/S - Stand nr. C-2616

Bucher Schörling CityCat 1000 er en feje/sugemaskine til områder med minimal plads. Den har vanddyser ved kostene, som binder støv og dæmper støvdannelse. Sugehovedet er placeret mellem forhjulene, så den kan køre over forhindringer uden at ødelægge sugehovedet.

Bucher Schörling CityCat 2020 er en knækstyret fejemaskine. Den har tre roterende koste, som kan bevæges fra førersædet, så der kan fejes under forhindringer med videre. Den kan anvendes til andre ting, som for eksempel sneskrabning.

Vestas aircoil A/S - Hydromann - Stand nr. C-2608

Hydromann 3118, 3120 og 3122 er snefræsere med arbejdsbredder på 1,8, 2,0 og 2,2 meter. De har åbne sneglevindinger til at føre sneen ind til kasteblæseren. Blæser, blæserhus og adkastertud er konstrueret for at opnå en høj hastighed på en kompakt snestråle.

Epoke A/S - Stand nr. C-2606

Epoke PM City Combi er en lille, kompakt combispreder til glatførebekæmpelse på fortove og stier. Den kan udlægge sand og salt i både tør eller befugtet tilstand samt saltlage. Den har en slange til brug på trapper og lignende.

Epoke City Sprayer, bymodel, er en lille væskespreder med et beholderrumfang på 350 liter. Det er en saltspreder, som kan monteres i trepunktsophænget på en minitraktor eller redskabsbærer og har variabel spredebredde fra 1 ? 3 meter.

Fog A/S, Henrik A. - Stand nr. C-2618

Kioti er en serie på 11 stk. små og mellemstore hydrostatiske traktorer med motorer fra 8 ? 40 kW, 21-54 hk.

Meyer 240 / 350S / LPV er en 12 V elektrisk drevet saltspreder. Den kan bruges på køretøjer af forskellig art som normal bil med lad, pick-up, elbil, redskabsbærer eller traktor.

Grasshopper 725D er en zero-turn græsslåmaskine. Den har frontmonteret ZT klippebord med Flip-up, som også kan klare langt, vådt græs. Knivene rotorer modsat.

Rinieri BRM er en hækkeklipper til montering på de små kompakttraktorer. Den er elstyret med et joystick. Den kan klippe på begge sider af hækken. Klipperen kan front- eller bagmonteres.

GGP Denmark A/S Stiga - Stand nr. H-6312

Stiga Park Battery Rider er en plæneklipper, hvor både maskine og klippeaggregat kører på batteri.

Stiga Klippeaggregat, Combi 100, er et nyt klippeaggregat til Stiga Park med tre frit roterende knive, pivothjul og forstærket ramme. Det er beregnet til højt græs og har multiclip og bagudkast.

Grene - Stand nr. H-6210

AgriFab SmartLink er et semiprofessionelt hurtigkoblingssystem med en meget kraftig bygget redskabsbærer, som basis til de mest anvendte redskaber til pleje af grønne områder. Systemet kan i øjeblikket fås med fire redskaber, mosrive, plænelufter, verticalskærer og en havetromle. Det tager kun få sekunder at skifte redskab på redskabsbæreren. Med flere redskaber til samme redskabsbærer er pladsbehovet ved opbevaring minimalt.

MoJack Pro er en transportabel løftebænk til rotorklippere, ATV´ere og andre lette maskiner for lettere service og rengøring. Løftet kan ske med håndsving eller boremaskine. Der er sikkerhedsudstyr, der sikrer, at maskinen ikke sænkes i utide.

Makita - Stand nr. H-6230

Lithium 36 V batteri kan bruges til flere batteridrevne redskaber, Makita BUC250 kædesav, Makita BUB360Z løvblæser, Makita BUH650 hækkeklipper og Makita BUBC231 buskrydder. Batteriet kan genoplades 80 procent på 11 minutter og 100 procent på 22 minutter.

Maskinhandler Indkøbsringen Amba - Stand nr. X-1100

Ferris ZT 2500 IS med 61? klipper er en zero-turn plæneklipper med en 3-cyl. dieselmotor på 15 kW, 20 hk. Klipperen har bagudkast. Selve maskinen er affjedret med spiralfjedre.

Simplicity ZT 2446 med 4 tommer klipper er en zero turn plæneklipper med en 17,6 kW, 24 hk B&S motor. Klipperen har sideudkast.

Simplicity ZT 2452 med 52 tommer klipper er en zero-turn plæneklipper med en 19 kW, 26 hk B&S motor. Klipperen har sideudkast. Selve maskinen er affjedret med spiralfjedre.

HC Petersen, HCP - Stand nr. C-2600

Iseki TM3265FHSMWRE er en 4WD kompakttraktor med 3-cyl motor på 18,7 kW, 25,4 hk. Den har hydrostatisk transmission og gas automatik. Den har en løftekapacitet på 600 kg. Der er pto både bag og midt på traktoren.

Iseki TM3215FMVRE er en 4WD kompakttraktor med 3-cyl motor på 14,3 kW, 19,4 hk. Den har transmission med otte gear frem og otte bak med vendegear. Den har en løftekapacitet på 600 kg. Der er pto. både bag og midt på traktoren.

Vitra FS1010 er et feje/suge-anlæg til Vitra redskabsbærere. Det er forsynet med fire roterende koste.

P.J. Skovværktøj - Stand nr. H-6300

★★★EUR

Oregon Powersharp er et system til slibning af savkæder, medens de sidder på motorsaven. Det kræver dog, at kæden er beregnet til at slibes på oversiden. Når kæden skal slibes, klemmes Powersharp fast på spidsen af sværdet, og den kørende savkæde presses i fire sekunder mod en slibesten inde i et lukket hus. Herefter er saven igen klar til brug.

Conmac A/S - Stand nr. C-2708

Case 695 Super R Series 3 er en rendegraver med en ny gravearm, som er opbygget med overlappende gravearm. Det betyder, at cylinderen er godt beskyttet mod skader ved arbejde under broer og lignende. Udskuddet på gravearmen er udformet, så det er selve rammen, der skydes ud. Herved bliver de enkelte bevægelige dele bedre beskyttet mod grus og sand.

Fog A/S, Henrik A. - Stand nr. C-2618

Antonio Carraro MACH 4 er en lille knækstyret bæltetraktor med fire bånd. Den har en 64 kW motor, 87 hk. Den har proportional joystick til alt hydraulik. Den kan fås med førerhus i stedet for styrtbøjle.

Grene - Stand nr. H-6210

Farma målehjul er et måleinstrument til længdemåling. Det består af et hjul med håndtag og tæller.

Helms TMT-Centret A/S - Stand nr. C-2616

Schäffer knækstyret læsser type 3450 og 3460 (entreprenør) har fået opgraderet kabine, som er med støddæmpere og varme/ køling.

Schäffer læsser type 2436 og 2445 (entreprenør) har fået opgraderet kabine, som er med støddæmpere og varme.

New Holland Construction - Stand nr. X-1150

New Holland Minigraver - model E10SR er en ny minigraver på bånd, der kan udskydes fra 750 til 9890 millimeter. Den er opbygget, så der ikke er udhæng over båndene ved svingning af maskinen. Gravedybden er 1750 millimeter og rækkevidden er 3300 millimeter.

New Holland Rendegraver - model B110Bss TC er en rendegraver med 4-hjulsstyring. Den har 6-i-én frontskovl med 100 % parallelføring og sideforskydelig gravearm med udskud. Der er hydraulisk pilotstyring af gravearmen.

New Holland Rendegraver - model B115Bss er en rendegraver med almindelig 2-hjulsstyring. Den har 6-i-én frontskovl med 100 % parallelføring og sideforskydelig gravearm med udskud. Der er hydraulisk pilotstyring af gravearmen.

Pon Equipment A/S - Stand nr. C-2710

★★★DK

Caterpillar Cat 444E ? serie 2 er en rendegravere med nydesignet gravebom. Den er forsynet med en 74,5 kW, 101 hk, motor. Den har automatisk transmission, der selv skifter mellem fem fremgear og tre bakgear.

Scantruck A/S - Stand nr. C-2704