Den økonomiske krise rammer nu LandboMidtØst, der ved en omlægning af organisationen fyrer 13 medarbejdere, og samtidig må lukke fire ud af seks rådgivningscentre. Ved samlingen har rådgivningsvirksomheden valgt at opsige yderligere seks administrative medarbejdere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

LandboMidtØst har indtil nu ydet rådgivning fra seks centre i Randers, Viborg, Silkeborg, Ry, Hinnerup og Skive. Nu samles rådgivningen på to centre i Viborg og Søften.

- Når vi flytter i to rådgivningscentre i stedet for de seks, vi har i dag, vil der naturligt komme en række dobbeltfunktioner, som vi allerede nu kan se, og det betyder en klar omkostningsreduktion for os, forklarer direktør Jan Winther.

Han forsikrer samtidig at kunderne også får noget ud af de sparede penge blandt andet ved stabile priser i 2010. Han understreger samtidig, at LandboMidtØst ikke er en virksomhed i krise:

- Tværtom. Vi er og skal fortsat være en af de største rådgivningsvirksomheder i Danmark. Det stiller krav til os om, at vi tilpasser os de ændrede markedsvilkår, siger Jan Winther.