Automatisk oplæsning:

New Holland opdaterer kompakt hjullæsser

00:00
Hastighed: ???x
00:00

New Holland introducerer nu en opdateret udgave af 6 tons gummiged - specifikt til landbruget.

Sammen med opgradering til Stage V motor introduceres en række tilføjelser og udvidelser i det nuværende produktprogram.

New Holland introducerer nu en W80C med Stage V motor til det danske marked - en ny model med lang arm. Hvad betyder det, udover de allerede kendte features som lavt brændstofforbrug med FPT motoren? Jo, det betyder at armen er 37 cm længere end den nuværende ZB arm - og det giver en rækkevidde i strakt arm på yderligere 20 cm. Dermed når skovlen op i 3 meter, hvilket er en fordel ved f.eks. fyldning af en fodervogn eller en trailer, skriver New Holland i en pressemeddelelse.

Udover den lange arm er det nu også muligt at vælge et EURO hydraulisk skifte, når man bestiller en ny maskine fra fabrikken. Det vurderes at være vigtigt, da W80 hos mange kunder arbejder sammen med en traktor med frontlæsser eller måske endda erstatter denne efterhånden som der opstår behov for at kunne løse flere læsseopgaver. Det hydrauliske skifte gør det muligt at anvende redskaber på flere forskellige maskiner. For eksempel kan skovlen fra traktorens frontlæsser også bruges på den kompakte hjullæsser.

- Vi er glade for at kunne introducere disse forbedringer til det danske marked, og vi forventer os en del af disse maskiner i 2021. Introduktionen af den nye model gør programmet af anerkendte New Holland læssemaskiner mere komplet, og vi imødekommer efterspørgslen efter højere løftekapacitet - en efterspørgsel som stiger i takt med at fodervogne også er blevet højere, siger Martin Tornøe, Business Manager CE Equipment, Danmark og Sverige.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce