De danske New Holland-sælgere er blevet klædt godt på til kommende sæson. De har været samlet i Fredericia til produktprogram af de store blå nyheder fra New Holland - specielt med hovedvægt på den nye T8 Genesis-serie.

Den nye New Holland T8 Genesis-serie rummer blandt andet ny kabineindretning med SideWinder Ultra armlæn og IntellilView 12-terminal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se elle gense da Maskinbladets PowerGearPreview var af sted med den nye stor-traktor i efteråret 2019 ved at klikke HER.

rich-media-2
Klik ind og se den korte gennemgang af den nye T8-serie, da Maskinbladets PowerGear så nærmere på traktoren i efteråret 2019 i et Preview. Foto: Morten Damsgaard.

De nyeste løsninger inden for autostyring og telematics blev gennemgået, og det blev klart for sælgerne at uanset om der skal flyttes markdata, tildelingskort eller om traktoren skal kunne overvåges på fjernopkobling via Telematics, så er T8 Genesis fyldt med muligheder.

Der var gang i den på prøvebanen, hvor det praktiske arbejde foregik. New Holland fortæller, at mange forhandlere var især imponerede over styrevinklen på den nye T8-generation, der med sin akselafstand på 3,55 meter ikke kun har en rigtig god vægtfordeling, men også evnen til at dreje skarpt.

rich-media-3
De danske New Holland-forhandlere har været samlet for at se nærmere på nogle af de nyheder, som der kan ventes i løbet af sæson 2020. Foto: New Holland.

Overraskede dobbeltkobling

T5 Dynamic Command er også ny til kommende sæson, og her er der tale om en otte trins dobbeltkobling-transmission, som overraskede mange sælgere positivt.

De fortæller, at traktoren fremstår som en kompakt udgave af en T6 Dynamic Command, og den får sine kræfter fra den samme fire cylindrede 4,5 liters FPF-motor som T6 serien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kabinen på T5 Dynamic Command kommer også fra T6 - inklusive muligheden for SideWinder ll-armlæn, mulighed for autostyring fra fabrikken og flere andre muligheder der kommer fra storebror.

rich-media-5
De danske New Holland-forhandlere har været samlet for at se nærmere på nogle af de nyheder, som der kan ventes i løbet af sæson 2020. Foto: New Holland.