Lyt til artiklen:

New Hollands T7 HD traktor kører til markdemo

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Skjern Maskinforretning arrangerer markdemo i Varde. En demo hvor der især er fokus på at præsentere redskaber til jordforarbejdning.

Skjern Maskinforretning arrangerer markdemo i Varde. En demo hvor der især er fokus på at præsentere redskaber til jordforarbejdning. Men det bliver også her landmændene for første gang i Danmark kan opleve New Hollands nye T7 HD traktor køre på marken.

Der er ingen tvivl om, at T7315HD fra New Holland kommer til at stjæle en del af rampelyset, når Skjern Maskinforretning holder markdemo i Varde onsdag 15. september. Det er ikke
længe siden T7 landede i Danmark, og den har indtil videre kun været udstillet. Men nu får landmændene mulighed for at se den arbejde, skriver Skjern Maskinforretning i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til igen at komme ud og vise landmændene, hvad maskinerne kan ude i marken, siger salgsleder hos Skjern Maskinforretning Kjeld Toftgaard.

Mark-demoen møder opbakning fra leverandører som Kverneland, Kuhn, New Holland og Dalbo, der alle kommer med redskaber til arbejdet i marken.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Aktiv plovstyring

Fra Kverneland præsenteres blandt andet en 3300S 6 furer plov, hvor der er monteret aktiv plovstyring. Kuhn har deres Optimer 9 meters tallerkenharve med til demoen. Et redskab der leverer god jordsøgning af diskene under alle forhold.

Dalbo har en 8 meter Cultimax såbedsharve med, der har et bredt anvendelsesområde. Nogle af New Hollands redskaber vil også være repræsenteret på dagen. Der vil være forplejning til arrangementet, som foregår onsdag 15. september i Varde.

rich-media-1
T7315HD fra New Holland kommer til at stjæle en del af rampelyset, når Skjern Maskinforretning holder markdemo i Varde onsdag 15. september. Pressefoto: Skjern Maskinforretning.