Agro Business Park udlodder to gange 50.000 kroner til de to bedste forretningsideer i årets innovationskonkurrence.

Har du en god forretningsidé inden for jordbrug, fødevarer, bioenergi eller miljøteknologi, kan du deltage i innovationskonkurrencen, som udover pengepræmien også giver dig tre måneders gratis ophold og iværksættersparring hos Agro Business Park.

Samtidig har du mulighed for at pitche din forretningsidé ved kåringsarrangementet 18. november 2013 under Danmarks Vækst- og Iværksætteruge.

For at deltage i konkurrencen kræves en god forretningsidé, som der endnu ikke er registreret salg på. Innovationskonkurrencen er en idékonkurrence, der har til formål at motivere til iværksætteri.

Ansøgningsfristen er 11. oktober 2013.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bekræftede potentialet

Én af vinderne af konkurrencen i 2011 er Wildlife Communication Technologies ApS, der udvikler og sælger audiosystemer (AniMan) til bortskræmning af vildt i marker, boligområder og lufthavne.

Modsat et traditionelt fugleskræmsel sikrer AniMan, at for eksempel fugle, der kan gøre alvorlig skade på marker og i frugtplantager, ikke vænner sig til bortskræmningen.

- Virksomheden har ikke været, hvor den er i dag, uden innovationskonkurrencen. Da vi vandt, bekræftede det vores tro på, at konceptet havde potentiale, og det efterfølgende samarbejde med Agro Business Park har gjort, at vi har kunnet fokusere på udvikling og ikke administration, siger administrerende direktør Kim Arild Steen, Wildlife Communication Technologies.