Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Jorenku forbereder sig på at erobre NutriFair 2024

30. okt. | Indrykket af Jorenku A/S

Klar, parat, Jorenku! Vi er i fuld gang med at forberede vores deltagelse på NutriFair 2024

Del artiklen:

Klar, parat, Jorenku! Vi er i fuld gang med at forberede vores deltagelse på NutriFair 2024, der afholdes i MESSE C, Fredericia d. 17.-18. januar. Vores dedikerede team, herunder Johnni Pedersen og Jamil Kure Al-Shiekhly fra messekomiteen, er vi fast besluttet på at gøre messen til en uforglemmelig oplevelse.

NutriFair repræsenterer for os en unik mulighed for at styrke vores relationer med kunder og samarbejdspartnere ansigt til ansigt. Vi er derfor i fuld gang med at finpudse vores stand for at skabe en oplevelse, der ikke blot informerer, men også inspirerer. 

Vi inviterer jer alle til at besøge vores stand

Vi inviterer alle til at besøge vores stand og udforske vores produktsortiment, der er skabt med fokus på innovation og kvalitet. I kan være sikre på, at vores stand på NutriFair 2024 vil være noget, I ikke vil gå glip af.

Vi ser frem til at dele vores viden og erfaring med jer, og ikke mindst at indlede nye partnerskaber og styrke de allerede eksisterende. 

Følg med på Facebook, LinkedIn og vores hjemmeside for de seneste opdateringer og sneak peeks, indtil vi endelig mødes på NutriFair 2024. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser