Lyt til artiklen:

HydraSpecma investerer i elektrificering

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Abonnementsartikel

Efterspørgslen på elektriske løsninger er steget markant de seneste år. Med etableringen af et nyt center med elektrificering som omdrejningspunkt går HydraSpecma målrettet efter at blive førende udviklingspartner for kunderne.

Elektrificeringen af personbiler har været i gang i en årrække, og nu kommer turen til landbrugsmaskiner og andre typer af mobile maskiner.

Den udvikling vil HydraSpecma, der udvikler løsninger til kunder, der vil elektrificere deres maskinpark, stå i centrum af. Det skriver industrivirksomheden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HydraSpecma er ejet af industrikonglomeratet Schouw & Co, og er en af Nordeuropas førende hydraulikvirksomheder, og her skal den oliebaserede hydraulik gå hånd i hånd med elektrificeringen. Virksomheden har truffet en strategisk beslutning om at opprioritere udviklingsarbejdet og går målrettet efter at være udviklingspartner for kunder, der leverer maskiner til entreprenører, landbruget og andre brancher.

Derfor har man etableret et nyt videnscenter, som får navnet Center of Excellence - Elctrification, hvor softwareingeniører og elektronikingeniører arbejder sammen med kolleger, som har stor erfaring med hydraulik, og som kender kundernes behov.

- Det er en perfekt kombination, fordi vi sætter det bedste sammen fra to verdener, og jo tidligere vi kommer ind i processen, jo bedre er det for alle parter, fordi vi får udviklet den rigtige bæredygtige løsning fra start, siger Morten Kjær, der er administrerende direktør for HydraSpecma.

Fokus på innovation

Han er overbevist om, at at elektrificeringen fører til markant stigende efterspørgsel.

- Den hurtige udvikling henimod elektriske løsninger kræver, at vi i dag kan tilbyde kunderne helt andre kompetencer end for bare et par år siden. Vi kan i endnu højere grad udvikle løsninger i samarbejde med kunderne, og det har kunderne taget godt imod, siger Morten Kjær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HydraSpecmas fokus på innovation til gavn for kunder og klima falder godt i tråd med Schouw & Co.s langsigtede strategi.

- Vores formål er at udvikle og transformere virksomheder for at sikre, at de er førende på deres område. HydraSpecma er et godt eksempel på en virksomhed, der omstiller sig, når markedet bevæger sig i en bestemt retning. Vores virksomheder skal være med helt i front, når det gælder den teknologiske udvikling. Det er vigtigere end nogensinde - ikke mindst i betragtning af, at industrivirksomheder spiller en stor og vigtig rolle i at reducere udledningen af drivhusgasser, siger administrerende direktør, Jens Bjerg Sørensen, fra Schouw & Co.