Landsforeningen af Danske Svineproducenter valgte i januar at afholde deres årlige generalforsamling i direkte tilknytning til NutriFair, den debuterende fagmesse for produkter og løsninger til den indendørs husdyrproduktion i Messe C Fredericia.

Danske Svineproducenter var ligeledes repræsenteret med en stor stand på messen, som med knap 5.700 besøgende fik en flot premiere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De gode erfaringer betyder, at foreningen også engagerer sig helhjertet i næste års NutriFair, som afholdes den 23. og 24. januar 2013.

- Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra medlemmerne, som både roser messens relevans og faglige indhold og samtidig glæder sig over at kunne kombinere generalforsamling og messebesøg på samme dag, fortæller Hans Aarestrup, direktør i Landsforeningen af Danske Svineproducenter.

Udvikler nu næste års messe

Peter Sunesen, projektleder i Messe C Fredericia, glæder sig over tilsagnet fra Danske Svineproducenter.

- Vi er utrolig glade for, at Svineproducenterne styrker deres i forvejen store engagement i NutriFair. Der er en betydelig synergi i at gennemføre generalforsamling og messe samtidig, og vi vil gøre vores yderste for at opfylde Danske Svineproducenters forventninger til NutriFair 2013, fastslår Peter Sunesen.

Messe C og samarbejdsparterne bag NutriFair er allerede dybt inde i arbejdet med de besøgs- og udstilleranalyser, der blev lavet efter premiereudgaven af messen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Vi har fået rigtig mange positive og konstruktive tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende på årets messe. Der er kommet virkelig gode forslag til videreudvikling af NutriFair-konceptet, og dem er vi allerede gået i gang med at forvandle til virkelighed, så vi kan gøre næste års fagmesse så god som mulig for både udstillere og besøgende, siger Peter Sunesen.