Väderstad Danmarks mål om at have et landsdækkende forhandlernet klar inden 1. december er nået. 

- Med aftalen om, at Bredebro Maskinhandel i fremtiden skal varetage Väderstad i Sønderjylland, fuldender vi Danmarkskortet, siger direktør Christian Holst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med afdelinger i Bredebro og Vojens får Väderstad med Bredebro Maskinhandel en optimal dækning af Sønderjylland såvel geografisk som fagligt, mener Christian Holst.

- Vi ser store muligheder i hele Väderstads produktprogram, men specielt den nye Tempo-majssåmaskine samt de øvrige redskaber, som er velegnet til majsdyrkning vejede tungt i vores beslutning omkring Väderstad-agenturet. Samtidig passer de kraftige svenske maskiner rigtig godt til de stive jorde i det østlige Sønderjylland., siger indehaverne Finn Jørgensen og Brian Bødsgaard. 

Måske demokørsel fra næste uge

Sælger Peter Nielsen, Väderstad ApS glæder sig meget til samarbejdet med Bredebro Maskinhandel: 

- Forretningen har fra første kontakt vist stor interesse for agenturet og har de nødvendige ressourcer til at løfte opgaven optimalt i hele Sønderjylland, siger Peter Nielsen og fortsætter:

- Nu glæder vi os alle til at komme i gang med det rigtige arbejde i samarbejde med landets forhandlere. Vi har Väderstad-redskaber på vej til forhandlere i hele Danmark, og er vejret med os, starter vi demokørsel i næste uge.