Abonnementsartikel

Väderstad i Danmark bliver en del af den nordiske organisation Väderstad Nordic.

Väderstad vil øge fokus på de danske landmænd, og satser på at knytte tættere bånd til Danmark og yde endnu mere support direkte fra Sverige.

Det sker ved at gøre Väderstad Danmark til en del af Väderstad Nordcic med Bo Stark fra ejerfamilien som salgs- og marketingdirektør for hele Norden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det vil fortsat være Asger Jørgensen, der tegner Väderstad i Danmark som salgschef, og organisationens øvrige danske medarbejdere vil fortsat arbejde med udgangspunkt i deres geografiske placering forskellige steder i landet, og med et lille kontor på Fyn. Men ændringen skulle gerne sikre en endnu tættere kontakt til Väderstad-kolleger i de øvrige nordiske lande.

Danmark er vigtig

Bo Stark understreger, at Danmark er et meget vigtigt marked for Väderstad, og at danske landmænd og deres udfordringer har stor betydning for Väderstads udvikling af sine produkter. Den seneste nyhed fra Väderstad, Spirit 600C Inline, er da også udviklet i tæt samarbejde med danske landmænd, og den har været testet af en dansk landmand i hele forårssæsonen.

- Danmark var en af vores første udenlandske markeder, og har altid været et af de vigtigste. Med denne ændring vil vi skabe et stærkere forhold mellem danske landmænd, vores fabrik i Sverige og vores udviklingsafdeling. Fremover vil vi have øget fokus, på forholdene i dansk landbrug i vores udviklingsstrategier, og derved være endnu tættere på de danske landmænd, siger Bo Stark.

Han forventer også, at den organisatoriske ændring vil sikre et endnu tættere samspil mellem Väderstad og den danske forhandler Semler Agro på alle niveauer.